„Nu te urmăresc… nu îmi placi… dar mereu apari pe wall la mine, eu sunt alb. Și sunt român, e simplu. White and Proud… dacă vreau să văd maimuțe 20 de lei plătesc și mă duc la zoo…”, a scris bărbatul în mesajul său.

Stupefiat că există persoane care urăsc fătă motiv pe cei de culoare, Kamara i-a răspuns: „Suntem în 2020 și încă mai există oameni care gândesc astfel. Îmi pare rău pentru tine, Bogdan Marius Nazix. Să ai parte de pace în suflet și lumină în gândire”.

Toți apropiații lui Kamara i-au transmis acestuia mesaje de susținere și au condamnat derapajul grav al bărbatului.

„Doamne! Nu e frumos, jur! Kamara este chiar un om bun și jumate român, vorbește perfect românește! Ce poate avea cineva cu el? Dacă acești oameni l-ar cunoaște mai bine ce suflet are nu ar mai scrie așa ceva!”, a scris unul dintre prietenii virtuali ai artistului.

„Ești un om minunat, Kamara Ghedi, și ai tot respectul meu. Ești cel mai tare, te iubim”, a scris un altul.

Artistul se gândește să-l acționeze în judecată pe bărbat, mai ales că îi cunoaște identitatea, pentru jignirile aduse și manifestările rasiste.

Vezi și Fiul lui Kamara a suferit cinci operații cu celule stem. Cum se simte în prezent

Citește și:

Paris Jackson s-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație. Motivul pentru care i-a spus ”Adio”

Diana Munteanu s-a pozat în lenjerie intimă și Internetul a luat foc: ”N-ar fi rău un implant mamar”. Chiar are nevoie vedeta?