Capăt de drum pentru Kamara, la Survivor România 2023, artistul fiind nominalizat pentru eliminare alături de Dan Ursa. Acesta din urmă a strâns mai multe voturi din partea telespectatorilor, așa că misiunea lui Kamara în Republica Dominicană s-a încheiat.

În ediția difuzată miercuri seara, cei 12 concurenți încă aflați atunci în joc au mers în sala de Consiliu pentru întâlnirea cu Daniel Pavel. Acesta a fost cel care le-a dat vestea mult așteptată: ce a decis publicul la votul dintre Kamara și Dan Ursa. Decizia a venit ca un șoc pentru unii dintre membrii tribului Taino: show-ul s-a încheiat pentru cunoscutul solist.

”Sunt împărțit în momentul de față, oarecum nu am reușit să-mi îndeplinesc misiunea de tată. Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu, știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el acest lucru. Am plecat cu ideea de a lupta până la capăt. Mă întorc sănătos acasă, puternic, cu demnitatea încă aici, cu capul sus și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a fost discursul final al lui Kamara în competiție.

kamara-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Câți bani a strâns Kamara în 13 săptămâni de Survivor

Așa cum am scris AICI și AICI, concurenții Survivor sunt remunerați pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Astfel, cu cât rezistă mai mult, cu atât strâng mai mulți bani. Onorariile sunt stabilite și în funcție de notorietatea fiecăruia și de capacitatea de a genera rating.

Potrivit Cancan.ro, Kamara ar fi plecat de la Survivor cu 39.000 de euro, căci a rezistat 13 săptămâni și ar fi avut un onorariu de 3.000 de euro pe săptămână. La fel a fost și onorariul Vicăi Blochina, în timp ce Crina Abrudan, eliminată pe 8 martie, a semnat cu PRO TV pentru 2.000 de euro pe săptămână.

Citește și: Codruța Began a fost eliminată de la Survivor. Câți bani a primit pentru cele 6 săptămâni petrecute în concurs

Mesajul lui Leon după ce Kamara a fost eliminat de la Survivor

Leon are 8 ani și este un mic lupător, care a trecut prin chinuri inimaginabile. Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică. De atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său. De aceea a fost și la Survivor, pentru a strânge bani pentru tratamentul copilului.

Imediat după difuzarea ediției de miercuri, când tatăl lui a fost eliminat, micuțul Leon a transmis un mesaj video emoționant. Băiețelul a apărut într-un filmuleț alături de mama lui, Oana, care și ea i-a transmis felicităti fostului ei iubit. „Te iubeeesc, te pupăm, sunt mândru de tine”, a spus Leon. „Bravo, Kamara, felicitări pentru cât ai stat acolo”, a completat Oana.

Cu ce probleme s-a născut fiul lui Kamara

Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică.„Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină. E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere.

S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent”, declara Oana, sotia lui Kamara.

Citește și: De unde au pornit, de fapt, problemele băiețelului lui Kamara. S-a născut un copil normal!

Citește și: Imagini VIDEO cu impact emoțional. Băiețelul lui Kamara se ridică pentru prima oară, iar solistul îl încurajează cu vocea gâtuită de emoție