Artistul, component al trupei Alb-Negru,  este căsătorit de patru ani și are și un copil cu soția sa, un băiețel ce îi seamănă leit. Se pare însă că el și Oana au ajuns într-un punct în care cred că nu se mai poate face nimic. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi au decis să meargă pe căi separate, având viziuni cu totul diferite legat de viitor, acesta fiind primul divorț al anului 2018.

Deocamdată, Kamara nu a comentat nimic pe acest subiect, însă a făcut-o soția sa, pentru spynews.ro. Aceasta a recunoscut că există probleme în mariaj: ”Ca în orice cuplu (există probleme – n. red.). Doar timpul va spune ce se va întâmpla. Nu vreau să vorbesc mai mult de atât”, a mai declarat Oana.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Legat de viitor, aceasta nu a oferit prea multe amănunte: ”O să am grijă de cel mic, ca de obicei”.

Kamara și Oana s-au cunoscut pe Facebook și, în 2012, după doar câteva luni de relație, s-au cununat civil. Artistul mai are o fiică adolescentă.

Kamara Ghendi, în vârstă de 41 de ani, s-a născut în București, tatăl său fiind din Guineea Franceză. Bunicul său a fost chiar ministru în țara sa nativă. Kamara are și origini grecești, din partea mamei. În 2007, a făcut parte din Todomondo, reprezentând România la Eurovision.

Vezi și Divorțul și copiii. Cum îi spui copilului că veți divorța

Citește și: