Ediția de luni a început cu un joc surprinzător, de recompensă, în care triburile și-au amintit că unele lupte pot fi duse și cu zâmbetul pe buze. Așa că într-o stare generală bună, Faimoșii au câștigat și s-au bucurat de o serie de gustări copioase. S-a dovedit că această victorie nu a fost suficientă pentru motivația generală a zilei, când la Jocul de Imunitate, conflictele au revenit în trib.

Deși au fost foarte aproape și au jucat cu îndârjire, Faimoșii au pierdut prima Imunitate a săptămânii, iar Războinicii s-au impus după ce săptămâna trecută pierduseră atât luni, cât și marți. Imunitatea personală a fost adjudecată de Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie, care și-au asigurat locul pentru următoarele zile.

Supărați, măcinați și cu moralul scăzut, membrii tribului roșu au mers la Consiliu, unde nominalizările au fost: Crina Abrudan, la votul general, DOC propus de Ștefania și Ada Dumitru numită de Ionuț. Reacțiile acestora nu au întârziat să apară:

”E departe cursa de final pentru mine. Sunt aici, încă pregătit să mai demonstrez”, a ținut să spună DOC. În timp ce Ada a admis că nu regretă nimic, alegând să se bucure de fiecare etapă: ”Ăsta-i jocul, trebuie să trecem prin el, cât mai avem”. Nici Crina nu este gata să vadă această experiență ca fiind gata: ”Nu-mi doresc să plec acasă”.

Razboinicii-victorie-Joc-Imunitate-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Carmen Grebenișan despre Kamara: „Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul”

Tot în consiliu s-a discutat și motivul ultimelor certuri din tribul roșu. Se pare că de această dată atmosfera a fost stricată de Kamara, nu de DOC. Carmen Grebenișan, calmă până acum, a izbucnit și ea la adresa artistului de la Alb Negru.

„Ne contrăm cu ceea ce spune Kamara. Are foarte multe păreri și nu avem timp pentru ele. Eu nu am văzut om care să vorbească mai mult ca mine, până acum. Mă refer la tot comportamentul lui. Nu doar la ziua de azi. Dacă vrem să avem o discuție, vine el și fură show-ul.

Noi am mai spus asta. I-am zis să ne mai lase în pace. Azi s-a întâmplat o situație. Ada a strigat la el și el s-a victimizat. Noi încercăm să îi explicăm să lase un pic intensitatea. Nu mai avem loc de el. El nu e un om rău, dar se victimizează. Nimeni nu vrea să fie rău cu tine, dar nu mai putem”, a declarat Carmen Grebenișan.

Ada Dumitru i-a ținut partea lui Carmen și și-a spus și ea părerea despre Kamara. „Mie chiar îmi e drag Kamara, dar azi am simțit că nu mai pot. Nu se mai poate. E ca țânțarul ăla care vine și bâzâie. Nu mai poți, efectiv! Kamara mereu vine și dă sfaturi când nu i le cerem. El chiar e un om extraordinar. Dă sfaturi bune, doar că e cam mult, atâta tot!”, a spus Ada Dumitru.

Citește și: Război total la Survivor! Kamara către Doc: „Ești un plagiator ieftin”. Cine sunt cei 6 nominalizați pentru eliminare

Citește și: De unde au pornit, de fapt, problemele băiețelului lui Kamara. S-a născut un copil normal!