Kamara a povestit de ce s-a încheiat relația cu Oana, mama lui Leon, și a dezvăluit că a încercat să o readucă în viața lui. Cântărețul a recunoscut că a suferit după Oana și a spus care au fost motivele care au dus la ruptură.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Kamara a mărturisit că despărțirea s-a produs din cauza problemelor de comunicare. El și Oana au ajuns să nu se mai înțeleagă reciproc și au luat-o pe drumuri separate, chiar dacă amândoi sufereau și erau plini de regrete.

„La un moment dat, oamenii nu mai reușesc să comunice, vorbesc, dar nu se aud. Probabil ea îmi spunea niște lucruri pe care eu nu le-am auzit și eu îi spuneam niște lucruri pe care ea nu le-a auzit. (…) Cred că amândurora ne-a părut rău, pentru că s-a văzut la final”, a povestit Kamara.

Pentru că a iubit-o, dar și de dragul lui Leon, care ideal ar fi trebuit să aibă ambii părinți alături, Kamara a avut o tentativă de împăcare cu Oana. Problema a fost că deja fosta lui parteneră era implicată într-o altă relație.

„Deja plecasem în direcții diferite. Am deschis niște uși pe care probabil nu trebuia să le deschidem.

La un moment dat, eu chiar mi-am dorit o împăcare, mai ales că e vorba de Leon. Am considerat că e bine să ne aibă pe amândoi în același timp. Mi-am dorit, dar nu m-am băgat. Era cu cineva și eu nu intru peste cineva când este într-o relație. Era relația ei de la vremea respectivă și nu m-am băgat cu absolut nimic, am lăsat-o să-și vadă de viața ei.

M-a durut, doar că eu mi-am dat seama că nu pot trăi cu un picior în trecut și unul în viitor, că trece prezentul, așa că am hotărât să mă regăsesc pe mine și să înțeleg ce vreau. Eu cu ea mă înțeleg foarte bine, avem grijă de Leon împreună”, a mai spus artistul.

Vezi și Kamara se învinovățește pentru soarta cruntă a fiului său: „Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”. Ce-și reproșează artistul

Citește și:

Anul și copilul: Un celebru cântăreț a devenit tată din nou, pentru a patra oară!

S-au despărțit după doar doi ani de la nuntă. Anunțul făcut pe rețelele de socializare