Cuoco, în vârstă de 32 de ani, care s-a căsătorit cu jocheul profesionist Karl Cook, cu șase ani mai tânăr, a postat o fotografie de pe patul de spital, alăturând următorul comentariu: ”Când luna ta de miere înseamnă o operație la umăr, iar soțul tău arată așa de fericit…”.

Într-adevăr, în instantaneul postat de actriță Karl râde arătându-și toți dinții. 

Nu se știe în acest moment dacă operația a fost una de urgență, suferită în urma vreunei accidentări, sau una programată. În orice caz, momentul este unul nepotrivit pentru niște tineri însurăței.

Nuntă în grajd

Kaley și Karl s-au căsătorit în weekend, la ferma mirelui din San Diego. La nunta lor personajele principale au fost caii, amândoi fiind înnebuniți după aceștia. De altfel, întreaga ceremonie a nunții a avut loc în grajd, mireasa neavând nicio problemă să intre în grajd, printre bălegar, cu o rochie scumpă, la care s-a lucrat 400 de ore.

Cât despre mire, acesta nu are doar simțul umorului, ci și o avere frumoasă. Tatăl lui, Scott Cook, a pus bazele firmei de software Intuit, în 1983, și are o avere estimată la 3,1 miliarde de dolari, avere al cărui unic moștenitor este Karl.

Dovadă că între cei doi – care formează un cuplu din 2016, anul trecut, de ziua lui Kaley, cei doi logodindu-se – relația e foarte relaxată stau mai multe filmulețe și poze pe care Karl le-a postat pe rețelele sociale. Într-una dintre înregistrări, Kaley doarme cu gura deschisă în avion.

Într-o altă fotografie, Kaley are o față chinuită și înspăimântată, înainte de operație. Însă comentariul soțului ei face toți banii. ”Fiecare are propria versiune a strălucirii celui proaspăt căsătorit…”.