În luna noiembrie, Justin Timberlake a fost fotografiat într-un bar din New Orleans  ținând de mână o femeie, alta decât soția sa, Jessica Biel, cu care e căsătorit din 2012.  Femeia era nimeni alta decât o colegă de platou, Alisha Wainwright, de 30 de ani, cu care Timberlake (38 de ani) juca într-un film.

Justin Timberlake și Jessica Biel, surprinși pentru prima data împreună după ce artistul a înșelat-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Presa de peste Ocean scria că artistul își riscă căsnicia de 8 ani pentru o idilă de seară, dar Justin a ieșit cu un mesaj public în care explica că au fost doar niște atingeri nevinovate și că nu s-a întâmplat nimic între el și Alisha. „În urmă cu câteva săptămâni, am arătat o gravă pierdere a judecății – dar să ne înțelegem – nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea. Am băut mult prea mult în acea seară și regret purtarea mea. Ar fi trebuit să știu ce fac. Nu este exemplul pe care vreau să-l dau fiului meu. Cer scuze minunatei mele soții și familiei pentru că i-am pus într-o situație atât de stânjenitoare și mă concentrez să fiu cel mai bun soț și tata”, a transmis starul

Deși nimeni nu credea că Jessica va ierta infidelitatea soțului, cei doi au apărut pentru prima data împreună în public, alături de fiul lor, Silas, în vârstă de 4 ani. Ei au fost surprinși, duminică, la ieșirea dintr-un restaurant din New York, unde au luat prânzul. Spre surprinderea tuturor, Jessica și Justin erau zâmbitori și foarte drăgăstoși. Artistul apare în imagini în timp ce impinge căruțul în care se află fiul lui, iar cu cealaltă mână o ține pe soția lui de gât, părând foarte îndrăgostiți.

Cu toate acestea, apropiați ai cuplului au declarat că mariajul lor nu este prea roz și au probleme mari după episodul din noiembrie. Cei doi încearcă din răsputeri să-și saleveze mariajul.

„Prietenii lor spun că lucrurile între ei nu sunt chiar așa bune cum par. Justin a mai făcut asta înaninte și Jessica nu vrea să trăiacă cu frică (n.r.-că o va înșela din nou. Situația este încă tensionată între ei și prietenii nu cred că mariajul lor va mai rezista mult”, a declarant o sursă pentru US Weekly.

Citește și: