„Sunt sigur că aţi auzit că am amânat mai multe concerte din cauza unor probleme pe care le am la corzile vocale”, a scris el într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

„Corzile mele vocale se vindecă, dar nu au revenit la normal, aşadar doctorii vor să continui pauza vocală. Mi-au recomandat să nu mai cânt până luna viitoare. Îmi pare foarte rău, vreau să revin pe scenă şi fac tot ce pot să ajung acolo rapid”, a continuat artistul de 37 de ani.

Turneul nord-american al lui Timberlake, prin care îşi promovează cel de-al cincilea album, care a debutat în februarie pe primul loc în Billboard, cuprindea concerte până în luna martie 2019. Noile date la care va urca pe scenă nu au fost încă anunţate.

Probleme cu corzile vocale, ajungând în unele cazuri până la operație, au avut recent și Celine Dion sau Shakira, dar și Shania Twain, în urmă cu mai mulți ani, acaesta suținând că și timbrul vocii i s-a schimbat atunci.

Vezi și Necazurile se țin lanț pentru Celine Dion. După ce soțul i-a fost răpus de cancer, la fel și tatăl, acum ea face anunțul. Nu mai e nicio soluție, trebuie operată!

Citește și: