Femeia e nimeni alta decât o colegă de platou, Alisha Wainwright, de 30 de ani, cu care Timberlake (38 de ani) joacă într-un film.

Cei doi au fost surprinși într-un bar, iar, la un moment dat, ea îi ține mâna pe genunchi, iar el o ține de mână.

Din înregistrări, în care apar și alte persoane, prieteni ai celor doi, pentru că era o ieșire între mai mulți prieteni, se vede clar că Justin Timberlake era în stare de ebrietate. Acesta abia își poate suține capul, abia poate duce paharul la gură, iar la un moment dat două prietene, printre care și Alisha, încercă să-l ridice.

După două săptămâni de tăcere, în care presa l-a acuzat că și-a înșelat soția, artistul a decis să iasă public cu o declarație. Acesta motivează totul prin faptul că, în acea seară, ”își pierduse uzul judecății” și cere scuze public soției sale.

Mesajul postat pe Instagram sună așa: ”Încerc să stau cât mai departe de bârfe, pe cât posibil, dar pentru familia mea simt că este important să vorbesc despre zvonurile recente care îi rănesc pe oamenii pe care îi iubesc.

În urmă cu câteva săptămâni, am arătat o gravă pierdere a judecății – dar să ne înțelegem – nimic nu s-a întâmplat între mine și colega mea.

Am băut mult prea mult în acea seară și regret purtarea mea. Ar fi trebuit să știu ce fac. Nu este exemplul pe care vreau să-l dau fiului meu.

Cer scuze minunatei mele soții și familiei pentru că i-am pus într-o situație atât de stânjenitoare și mă concentrez să fiu cel mai bun soț și tată”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

În final, Timberlake mai scrie că e ”incredibil de mândru” să lucreze pentru acest nou film și că abia așteaptă să continue filmările și lumea să vadă ce a ieșit.

Pe platoul de filmare, el și Alisha joacă rolul de îndrăgostiți.

Citește și: