Cei doi și-au propus să facă dragoste abia după căsătorie și au reușit, spun ei. Poate așa se justifică însă și de ce s-au căsătorit în așa mare grabă.

Cei doi au spus ”da” în fața ofițerului Stării civile în septembrie, după 12 săptămâni de întâlniri, însă la mai bine de 10 ani de când se cunoșteau.

Justin Bieber, în vârstă de 24 de ani, a declarat recent că era celibatar de mai bine de un an în momentul în care s-a îndrăgostit de Baldwin, în vârstă de 22 de ani. Anterior, însă, admite el, a avut o problemă cu sexul, fiind pur și simplu dependent de așa ceva. În plus, mai spune el, mama lui i-a spus întotdeauna să fie respectuos cu femeile, motiv pentru care nici nu se putea bucura suficient de ceea ce-i oferea viața intimă.

Și-a dat seama că are o problemă și a trecut în tabăra acealaltă, iar asta l-a apropiat inclusiv de Dumnezeu, spune el.

A rămas abstinent mai bine de un an, timp în care a întâlnit-o pe Baldwin, pe care o consideră un dar karmic. O răsplată a comportamentului său din ultima vreme, spune el. Își amintește că, atunci când a întâlnit-o, după multă vreme, a exclamat: ”Uau, asta este ceea ce căutam!”. Cei doi mai fuseseră pentru o scurtă vreme împreună, cu ani în urmă.

Se pare că niciunul dintre ei nu a reușit să treacă peste celălalt. ”Îl iubesc foarte mult. Îl iubesc de multă vreme”, declară și modelul, într-un interviu comun pe care amândoi l-au acordat recent.

Cei doi s-au referit și la motivul pentru care s-au despărțit prima oară, dând de înțeles că unul dintre ei a înșelat. De altfel, sunt încă lucruri pe care le mai au de lămurit, după ani, recunosc ei ”Era o perioadă când, dacă intram într-o cameră, el ieșea”, a recunoscut Baldwin, dând astfel de înțeles că ea este cea care a călcat cu stângul. Este însă hotărâtă ca, de această dată, să facă lucrurile diferit și e convinsă că va reuși, mai cu seamă că, spune ea, Justin Bieber nu îi e doar iubit și soț, ci și cel mai bun prieten.

Vezi și Justin Bieber a confirmat că s-a căsătorit într-o manieră originală. Ce-a spus despre proaspăta lui soție

Citește și: