Recent, s-a aflat că Justin Bieber s-a logodit cu Hailey Baldwin, nepoata actorului Alec Baldwin. Toată lumea aștepta următorul pas, nunta. Se pare însă că, în mare secret, cei doi au făcut deja schimb de jurăminte.

 

Anunțul a fost făcut chiar de Alec Baldwin, pe covorul roșu, chiar înainte de cea de-a 70-a gală Primetime Emmy Awards, luni seară.

Spectacol total la Primetime Emmy 2018: Cele mai bizare și cele mai creative ținute | GALERIE FOTO

 ”Tocmai ce s-au căsătorit”, a dat actorul din casă. Ținând cont că face parte din familie, e cel mai în măsură să știe cu exactitate cum stau lucrurile.

 

Bănuieli existau, mai cu seamă că, în urmp cu trei zile, Hailey, de 21 de ani, și Justin, de 24, au fost văzuți la Starea Civilă, în New York. Însă o zi mai târziu, răspunzând zvonurilor, Hailey scria pe Instagram că nu e adevărat că ea și iubitul ei s-ar fi căsătorit.

 

”Înțeleg de unde vin speculațiile, însă încă nu sunt măritată”, scria ea la sfârșitul săptămânii trecute..

 

O sursă declara, tot săptămâna trecută, că cele două vedete s-au căsătorit și că va urma o nuntă mare. Se zvonește că petrecerea de nuntă va avea loc în Canada. țara de origine a cântărețului, sătămâna viitoare.

 

Revenind la Alec Baldwin, acesta a declarat că el și nepoata lui, model, își trimit mesaje când și când. Mai mult, a spus chiar că l-a cunoscut pe Justin Bieber.

Hailey și Justin au început să iasă împreună din iunie, relația lor fiind una foarte intensă.

Vezi și La 24 de ani, Justin Bieber mai are o surioară! E adorabilă și are doar o zi

Citește și: