Acesta a recurs la reţelele de socializare pentru a face dezvăluiri despre greşelile făcute în trecut, inclusiv consumul de droguri. A mai spus și că, într-o vreme, în ciuda succesului de care se bucura, „nu-şi mai dorea să trăiască”.

Atristul canadian, care a cunoscut succesul de la o vârstă foarte fragedă, mărturisește că s-a simțit pur și simplu copleșit și îngenuncheat de „trecutul său, de responsabilităţi, de emoţii, de problemele de familie, de bani şi de relaţiile sale”.

Vedeta, care s-a aflat în tratament împotriva depresiei, dă vina pentru aceste lucruri pe faptul că a devenit un star de la o vârstă precoce.

„Se depozitează o presiune şi o responsabilitate bolnăvicioase în mintea unui copil ale cărui emoţii şi capacitate de decizie încă nu s-au dezvoltat”, scrie el, menționând faptul că a crescut după divorţul părinţilor săi fără să aibă un cămin stabil.

Interpretul piesei „Sorry” a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani şi spune că, la un moment dat, din cauza popularităţii cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.

Nu avea niciun fel de respect față de femei

Bieber povesteşte cum, la 19 ani, a început să consume „droguri dure” şi cum a devenit un om insensibil şi fără respect faţă de femei şi cum s-a distanţat de toţi cei care îl apreciau.

„M-a costat mult să mă recuperez după aceste decizii cumplite, după relaţiile destrămate şi să-mi schimb obiceiurile greşite”, spune el.

„Din fericire am fost binecuvântat cu oameni extraordinari, care mă iubesc, iar acum traversez una din etapele cele mai fericite ale vieţii mele”, scrie el, referindu-se la recenta sa căsătorie cu modelul Hailey Baldwin, nepoata actorului Alec Baldwin.

Vezi și Justin Bieber a confirmat că s-a căsătorit într-o manieră originală. Ce-a spus despre proaspăta lui soție

Citește și: