Pentru că și-a dat seama că nu e de ajuns ceea ce face în prezent pentru el, artistul a decis să ia o pauză în carieră, pentru a-și rezolva problemele.

„Am căutat, am urmărit, am încercat şi am greşit, aşa cum facem cei mai mulţi dintre noi. Acum mă concentrez să repar unele dintre problemele adânc înrădăcinate cu care mă confrunt, asemenea multora dintre noi, astfel încât să nu am o cădere psihică şi să pot să îmi păstrez căsătoria şi să devin genul de tată care doresc să fiu”, a spus cântărețul canadian, care s-a căsătorit în toamna anului trecut cu nepoata actorului Alec Baldwin, Hailey.

Artistul este clar într-un moment de cumpănă, în care se gândește foatre serios la viitor, nedorind să-l lase la întâmplare.

Deşi recunoaşte că muzica ”este foarte importantă” pentru el, Bieber a scris într-o postare pe Instagram că nimic ”nu este mai presus de familie şi sănătate”.

Vedeta a recunoscut că fanii au observat în mod corect că este ”nefericit” și că este ”incapabil emoţional” să suțină show-uri energice, așa cum făcea până acum. Așa a fost întreg turneul din 2016 – 2017, semn că Bieber se confruntă cu probleme de sănătate mintală de ceva vreme.

Următorul turneu, numit ”Purpose”, care promovează cel de-al patrulea album, deși a avut încasările cele mai mari din toate timpurile, a avut și 15 concerte anulate, Justin Bieber invocând depresie şi epuizare.

Vezi și Justin Bieber a confirmat că s-a căsătorit într-o manieră originală. Ce-a spus despre proaspăta lui soție

Citește și: