Numai că gluma sa nu a foast deloc gustată de o parte dintre fani, care i-a bătut obrazul, reprosându-i că e insensibil, lipsit de delicatețe din moment ce glumește cu așa ceva.

Inițial, mare parte dintre fani i-au felicitat pe cântăreț și pe soția sa, model, pentru faptul că vor deveni părinți, mai cu seamă că s-au căsătorit în toamna anului trecut. În plus, cei doi sunt și foatre tineri: Justin are 25 de ani, iar Hailey, nepoata actorului Alec Baldwin, doar 22 de ani.

Mai mult, pentru că au existat și fani care au mirosit faptul că ar putea fi vorba despre o păcăleală de 1 aprilie (mai ales că pe ecografie era o dată veche), Justin  Bieber a postat și o fotografie cu Hailey la ginecolog, studiindu-și simbolic pântecul. Alături stau un medic și o asistentă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

View this post on Instagram

 

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Abia apoi a postat o fotografie cu o altă ecografie, unde, la mijloc, apare un câine, acolo unde ar fi trebuit să se afle fetusul. Așa a recunoscut că totul nu a fost decât o farsă. Numai că unii fani s-au arătat jigniți de aceste postări, numindu-le ”bolnave”. I-au spus cântărețului canadian că nu e deloc un subiect de glumă, din moment ce există pe lumea asta atâția oameni care încearcă în zadar să aibă copii.

 

View this post on Instagram

 

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Artistul a încercat să se scuze, scriind pe Instagram: ”Întotdeauna vor fi unii care să se simtă ofensați și vor exista oameni care nu vor gusta glumele. Eu însă sunt un om care face farse. Și era 1 aprilie! Nu am intenționat nicio clipă să fiu insensibil sau grosolan cu cei care nu pot avea copii”.

”Mulți dintre oamenii pe care îi știu și-au păcălit părinții că vor avea un copil, pentru a le face o farsă. Dar o să cer scuze public, în orice caz, și să-mi asum responsabilitatea și să spun scuze celor pe care i-am ofensat. Chiar nu-mi doresc ca cineva să se simtă jignit de o farsă…

E ca atunci când i-am pus surorii mele tortul pe față, de ziua ei, și m-am așteptat să râdă, dar ea a plâns”, a mai scris artistul pe rețeaua de socializare.

Artistul a ținut să puncteze că în niciun caz nu compară cele două situații, cea cu tortul și ecografia, dar că, în cazul farselor e vorba de risc. Că niciodată nu poți ști cine se va amuza și cine se va simți ofensat.

Vezi și Justin Bieber a confirmat că s-a căsătorit într-o manieră originală. Ce-a spus despre proaspăta lui soție

Citește și: