”Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a spus ea în emisiune. Mihai Gâdea a replicat că avea senzația că o cheamă altfel, la care jurnalista a explicat: ”Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint, pentru că aşa mă cheamă.

Este un nou început. Sunt acelaşi (om – n. red.), sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”.

”Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a spus la rândul său Gâdea.

”E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis jurnalista, vizibil emoționată și cu ochii umezi.

Jurnalista, care nu mai prezintă emisiunea ”La ordinea zilei”, dar care nu va părăsi televiziunea, urmând să se ocupe de alte proiecte, a spus că de acum înainte acesta va fi numele ei, arătând astfel că hotărârea a fost luată și că nu mai poate fi schimbată. Dana Chera și soțul ei au împreună doi copii, David și Maria. 

Nimeni nu poate prezice viitorul

În 2009, Dana declara: ”Când apuc să visez cu ochii deschişi, retrăiesc naşterea copiilor mei şi momentul când omul meu, de 14 ani, mi-a spus prima dată că mă iubeşte. Îmi spune şi astăzi la fel. Sunt ca fiecare dintre dumneavoastră. Cu emoţii, dorinţe, îndoieli şi aşteptări simple”.