Dana Luca, cunoscută drept Furnica și coregrafă a emisiunii și a baletului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, va puncta coregrafia, de la masa juriului în show-ul transformărilor.

O înlocuiește pe Andreea Bălan

Decizia este temporară, atât timp cât Andreea Bălan se va reface după nașterea fetiței sale, Ella. Furni a filmat deja prima ediție în postura de jurată și mărturisește că a fost foarte emoționată.

“Am fost emoționată și asta se va vedea. Dar îmi asum asta. E prima oară în viața mea când jurizez într-un show de un asemenea nivel. Practic, îmi jurizez munca, pentru că eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent. De aceea nu pot să șterg din memorie ceea ce am predat și să jurizez ca la prima vizionare. Poate din acest motiv jurizarea mea este mai tehnică decât a Andreei. De asemenea, mă simt foarte bine alături de Ozana, Temi și Andrei și sper ca telespectatorii să nu mă perceapă ca pe un străin al emisiunii”, mărturisește Furnica.

juriu-te-cunosc-de-undeva

Juriul ”Te cunosc de undeva”

A realizat toate coregrafiile concurenților

Coregrafa Dana Luca face parte de patru ani de zile din echipa “Te cunosc de undeva!”, timp în care a pregătit pe partea de coregrafie toți concurenții show-ului și a realizat toate coregrafiile acestora și pe cele ale baletului emisiunii.

Cum va puncta Furnica prestațiile artiștilor concurenți se va vedea în edițiile din 12 și 19 noiembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

furnica-coregraf

Dana Luca (Furnica)

Credit foto: Antena 1