Imaginile cu Miranda fac furori pe rețelele de socializare. Fost fotomodel olandez, arată și la 55 de ani ca la 20, iar anul acesta ea a sărbătorit 31 de ani de relație cu unul dintre cei mai iubiți artiști ai planetei.

Miranda Rejinsburger Iglesias și soțul ei, celebrul, Julio Iglesias, au sărbătorit în luna august 31 de ani de relație și sunt căsătoriți de 11 de ani. Au împreună cinci copii, dar sunt foarte discreți când vine vorba despre viața personală, iar imaginile cu cei doi împreună sunt destul de rare.

Cele mai recente imagini cu Miranda au cucerit internetul. În luna octombrie va împlini 56 de ani, dar arată spectaculos și și-a păstrat silueta de fotomodel.Miranda, care s-a născut în Olanda și a copilărit în Amsterdam, e dovada vie că vârsta e doar o cifră.

Miranda Rijnsburger walks her dogs in MiamiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Julio Iglesias a ajuns cântăreț după un accident grav de mașină

Însă, nu același lucru se poate spune și despre soțul ei, cu 22 de ani mai în vârstă. Artistul împlinește pe 23 septembrie vârsta de 78 de ani, iar în ultima vreme au apărut zvonuri că starea lui de sănătate s-a deteriorat și că abia se mai poate deplasa, după ce a fost surprins de paparazzi în timp ce se deplasa cu greutate, cu ajutorul a două tinere. Artistul a negat totul printr-o postare pe Instagram, recunoscând că într-adevăr are dureri de spate, dar totul are legătură cu un accident pe care l-a suferit în tinerețe, dar și din cauza bătrâneții.

„Bineînțeles că am dureri de spate, așa cum a avut întotdeauna. Desigur, am mai puțină putere decât am avut înainte. Bineînțeles, voi avea 78 de ani și nici măcar un mare atlet nu poate fi rugat să facă sport la 78 de ani la fel ca la 20 „, a scris Julio.

Julio Iglesias a fost în tinerețe un sportiv care promitea mult. A fost portar la echipa de tineret de la Real Madrid. Din păcate, la vârsta de 19 de ani, Julio Iglesias a suferit un grav accident de mașină, fiind nevoit să renunțe la cariera sportivă. Pe patul de spital a primit o chitară și a început să cânte pentru a depăși momentele de tristețe cauzate de accident. Și astfel de la o promițătoare carieră sportivă, a ajuns un muzician celebru, după cum dezvăluie chiar el.

„Aveam 19 ani, când într-o zi, m-am trezit în spital, aproape mort, și cu puține speranțe că mă voi recupera. Aici, în această fotografie, aveam 21 de ani și deja făceam recuperare de doi ani. Înotam câte 6-7 ore pe zi până când nu am mai rezistat, și atunci am început să scriu cântece”, a mai spus Iglesias, postând și o imagine cu el, pe marginea bazinului de înot.

De asemenea, el a profitat de ocazie și pentru a-i face o declarație de dragoste soției sale, Miranda Rijnsburger, „Am o familie splendidă și o femeie pe care o iubesc din tot sufletul meu”, adăugând: „Dacă trebuie să spun povestea vieții mele, nimeni nu o va spune mai sigur și mai bine decât mine ”, subliniind în același timp sprijinul acordat de fanii săi de-a lungul carierei sale.

„Nimeni nu cunoaște viața cuiva mai bine decât el însuși și ceea ce ați făcut în viață este cu adevărat important”, a concluzionat acesta.

Citește și: Cântăreţul Julio Iglesias a devenit bunic pentru a cincea oară!

Gemenele lui Julio Iglesias sunt superbe

Julio Iglesias și Miranda formează un cuplu de 31 de ani

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și deși sunt împreună de peste 30 de ani, se iubesc ca în prima zi. Cu toate acestea, se pare că în relația lor lucrurile nu au fost tot timpul roz, iar Miranda Rejinsburger a trebuit să închidă ochii la multe infidelități ale artistului, însă de fiecare dată ea a păstrat discreția și nu a dat detalii despre viața ei lângă Julio, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști ai planetei.

Miranda avea doar 25 de ani când l-a cunoscut pe celebrul cântăreţ, care avea pe atunci 47 de ani, şi tocmai îşi începuse cariera de model, dar cariera ei s-a terminat brusc când a început o poveste de dragoste cu cel mai râvnit burlac.

Cei doi s-au cunoscut într-o zi de decembrie din 1990, pe aeroportul din Jakarta. Miranda se afla în Indonezia pentru un proiect profesional ca model. Se afla în aeroport când a auzit zarvă mare. Era Julio Iglesias, înconjurat de fani. „L-am văzut înconjurat de femei și m-am gândit că probabil una dintre ele era soția lui. S-a apropiat de mine și mi-a propus să mă duc să-l aud cântând în acea seară. Am stat puțin pe gânduri și apoi am acceptat”, a povestit Miranda pentru Vanity Fair, în urmă cu doi ani.

După concert, Julio Iglesias i-a propus să-l însoțească în turneul pe care urma să-l susțină în Kuala Lumpur, Singapore și Tokyo și ea a acceptat, iar după câteva luni deja locuiau împreună.

„M-a invitat la concertul de Anul Nou pe care urma să-l susțină în Las Vegas. Ușor-ușor lucrurile s-au legat. La jumătatea anului 1991 m-am mutat în casa lui din Indian Creek”, a mai povestit Miranda Rijnsburger pentru Vanity.

Julio Iglesias și Miranda au împreună cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias(24 ani), Rodrigo Iglesias (23 ani), gemenele Cristina și Victoria(20 ani) și Guillermo Iglesias(14 ani) . Cei doi s-au căsătorit pe 26 august 2010,în Marbella, Spania, după 20 de ani de relație, la insistența copiilor. Ei locuiesc în Republica Dominicană, unde legendarul artist deține mai multe hoteluri de lux. Mai mult, Miranda Rijnsburger a mărturisit că are o relație foarte bună cu ceilalți copii pe care Julio Iglesias îi are din mariajul cu Isabel Preysler.

„Am o relație bună cu ei. Și mă bucură că și copiii noștri au o relație bună cu frații lor”, a declarat partenera de viață a lui Julio Iglesias.

Julio Iglesias a mai fost căsătorit Isabel Preysler Arrastria, din anul 1971 până în 1079 și are trei copii și din primul mariaj. O fiică, „Chabeli” Marĺa Isabel(50 de ani), și doi băieți care i-au călacat pe urme și și-au construit și ei o carieră în muzică, Julio Iglesias Jr.(48 de ani) și Enrique Iglesias(46 de ani).

Foto: Profimedia

Citește și:

Lidia Buble este topită după noul iubit. Cum s-a pozat alături de actor?

Cum arăta Andreea Marin în copilărie și adolescență. Fotografii în premieră!