Câștigător al premiului Grammy, cu peste 300 de milioane de discuri vândute peste tot în lume și mai mult de 2600 de discuri de aur și platină primite în întreaga sa carieră, remarcabilul interpret Julio Iglesias va susține concertul „Mi Vida” la Iași, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, de la ora 20:00.

Cuceritorul spaniol este unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor, care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind singurul cântăreț de origine latină care a vândut peste 300 de milioane de discuri cu piese compuse în 14 limbi. Julio Iglesias va cânta la spectacolul de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași piese de pe ultimul său album, “Mexico”, lansat anul trecut, dar și multe dintre hiturile impresionantei sale cariere.

La scurt timp după apariție, cel mai recent album semnat de Iglesias a reușit să ajungă pe primul loc în topurile din Spania, dar și din alte țări ale Europei. Single-ul “Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Julio, s-a situat de asemenea pe primul loc în preferințele publicului din Peninsula Iberică.

În deschiderea spectacolului va cânta Julio Iglesias Jr., care va urca pe aceeași scenă cu tatăl său. Concertul de la Iași va fi urmat de alte două la Timișoara, pe 15 mai, în Piața Libertății, și București, pe 18 mai, la Sala Palatului.

Credit foto: Facebook