Julie a câștigat trofeul Vocea României, în 2012, sub îndrumarea antrenorului ei, Horia Brenciu. De atunci, artista a trecut prin numeroase schimbări. Pe lângă faptul că este implicată în numeroase proiecte, ea a și slăbit foarte mult,  afișând acum o siluetă de invidiat. Cântăreața a dezvăluit că a reușit să dea jos 16 kilograme în doar șase săptămâni, cu ajutorul antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen.

Julie Mayaya, câștigătoarea Vocea României, a slăbit 16 kilograme și arată spectaculos. Imagini cu artista în costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Artista  a cunoscut-o pe Kinga prin intermediul unor prietene care, au slăbit, de asemenea, practicând Kangoo Jumps. Artista a urmat programul Fat Burning, inventat de Kinga Sebesteyn.  Astfel, ea a reușit să scape de celulita inestetică și de kilogramele în plus.  Prin acest program, Julie a urmat o dietă personalizată și s-a antrenat de câte trei ori pe săptămână cu ghetele cu arcuri, Kangoo Jumps, sub atenta supraveghere a Kingăi, iar rezultatele au fost spectaculoase.

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei: „Să-ți fie rușine. Dacă tată nostru moare, tu..”

“Julie a practicat în adolescență tenis, volei, karate, judo și patinaj, însă în ultimii zece ani, de când s-a mutat în Bucuresti, a început să mănânce fast food, neavând-o aproape pe mama ei care îi gătea până atunci sănătos zi de zi. De când a devenit cunoscută în urma concursului Vocea României, a început să aibă concerte în mai multe orașe din țară. Acest lucru însemna să fie mai tot timpul pe drumuri, să cânte seara și să mănânce de multe ori la miezul nopții. Tot acest stil de viață i-a dat peste cap organismul. A acumulat nu doar kilograme în plus, ci și celulita”, a povestit antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga.

Julie Mayaya se pregătește de nuntă

Julie se simte mai bine ca oricând în pielea ei, iar acest lucru se vede și în pozele din vacanța pe care a petrecut-o recent cu iubitul ei, în Thassos, Grecia. Ea a făcut publice mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar fanii au fost în extaz.

Artista a dezvăluit că este implicată în multe proiecte și se pregătește să scoată niște melodii împreună cu Tibi Albu, cel care a câștigat trofeul Vocea României în anul 2014. Mai mult, se pare că aceasta se pregătește și de nuntă, întrucât iubitul ei, cu care are o relație de peste un an, a cerut-o în căsătorie, în vacanță. Aceasta l-a refuzat însă, până când o va cere corespunzător. Julie a povestit  că de la cerere a lipsit inelul.

„Iubitul meu nu m-a cerut cum trebuie! Nu au fost toate ingredientele…eram într-o parașută, deasupra mării, m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui, iar eu l-am întrebat: de ce mă întrebi? Nu i-am dat niciun răspuns, pentru că lipsește un inel…” a spus Julie Mayaya, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: