Diagnosticul sumbru l-a primit în urmă cu câțiva ani. Medicii i-au spus că suferă de trombocitopenie, cunoscută și sub denumirea de „boala mascată a sângelui” sau „boala purpurie”. Aceasta este cauzată de numărul scăzut de trombocite din sânge. Acestea sunt niște celulele incolore care au un rol important în coagularea sângelui. Boala se manifestă prin sângerare interioară, sub piele, dând pielii un aspect violet. Potrivit publicației mexicane „El Botiquin” , această boală ar putea să o ucidă pe celebra actriță devenită celebră cu rolul din „Frumușica”.

Actrița americană a refuzat să vorbească public despre aceasta maladie, însă ea are dureri de articulații puternice din cauza acestei afecțiuni și pierderi de vedere, fapt pentru care în 2016, ea a fost nevoită să-și anuleze mai multe apariții publice.

Citește și: Cum arată acum celebrul actor Andy Garcia, un sex- simbol al anilor `80. Îl mai recunoști?

Soțul Juliei Roberts a observat primele semne ale bolii

Boala se mai manifestă prin sângerări anormale la nivelul nasului şi gurii, hematoame. Julia a descoperit această boală, în urmă cu câțiva ani. Pe corpul ei apăreau foarte multe vânătăi, iar soțul ei a fost cel care a insistat ca ea să meargă la medic, salvându-i astfel viața.

Cu toate acestea, dacă boala este ținută sub control și se urmează tratamentul corezpunzător, bolnavii pot duce o viață liniștită.  Însă, trebuie să evite activitățile care provoacă leziuni, să nu consume alcool și să reducă consumul de medicamente precum aspirină și ibuprofen.

Citește și: