Frumoasa actriță a preferat să nu comenteze pe marginea zvonurilor apărute despre ea și căsnicia ei în presă, ba le-a ignorat cu grație și și-a văzut liniștită de viață. Însă, recent Julia le-a închis gurile tuturor răutăcioșilor cu imaginea postată de ea pe rețelele de socializare pentru a marca 18 ani de căsnicie.

 

 

View this post on Instagram

 

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Julia și soțul ei par foarte fericiți împreună și par că se iubesc la fel de mult chiar și după aproape 20 de ani de la căsnicie. Actrița este surprinsă în imagine în timp ce își ține soțul în brațe și îl sărută cu multă dragoste pe obraz. „18 ani”, a scris frumușica la imaginea cu soțul ei.

 

Roberts și  Moder, a cinematographer, s-au căsătorit la o fermă în Taos,New Mexico, pe 4 iulie 2002.  Cei doi s-au cunoscut în 2001 pe platoul de filmare de la pelicula The Mexican, în care Julia juca alături de Brad Pitt.  La momentul respectiv, actrița avea o relație cu actorul Benjamin Bratt, în timp ce Moder era căsătorit cu make-up artistul Vera Steimberg.   El și-a părăsit soția pentru Julia, divorțul fiind finalizat abia după un an. Imediat după ce a primit actele, Moder și Julia s-au căsătorit.

Cei au împreună trei copii, gemenii Hazel și Phinnaeus, care s-au născut în noiembrie 2004 și încă un băiețel, pe nume Henry, care a venit pe lume în iunie 2007.

 

Citește și: