Chiar și la această vârstă, ”Frumușica” Americii poate purta fără probleme costum de baie din doua piese. Un costum bleumarin, simplu, fără artificii, nu excesiv de sexy și deloc vulgar, dar care îi pune frumos în evidență silueta sculptată.

Julia Roberts, surprinsa de paparazzi la plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actrița are picioarele tonifiate, o talie subțire, nici urmă e burtă. Poate fi un model pentru multe femei, chiar și cu mult mai tinere.

Naturală, fără machiaj sau vreo coafură sofisticată, ba chiar cu părul ud, singurul accesoriu pe care îl afișează este o pereche de ochelari de soare, cel mai probabil necesari.

Ce uimește pe toată lumea este tatuajul care răsare de sub slip. Realizat deasupra șezutului, acesta constă în inițialele soțului ei, Danny Moder, și numele gemenilor Phinneus și Hazel, de 15 ani, și al lui Henry, de 12 ani, pe care cei doi îi au împreună.

Tatuajul surprinde în condițiile în care aparițiile Juliei, actriță deținătoare de Oscar, sunt destul de cuminți, mai ales în ultimii ani.

Instantaneele au fost realizate în weekend, în Puerto Vallarta, unde vedeta din ”Erin Brokovich” a mers împreună cu familia.

La un moment dat, cu ani în urmă, Julia Roberts a dat de înțeles, în emisiunea lui Ellen DeGeneres că ar avea tatuaje, dar nu a dat amănunte. Nu a spus unde se află acest și nici ce reprezintă. E foarte posibil ca Julia să aibă și alte desene pe piele, dar în locuri ascunse.

 Roberts și Moder sunt căsătoriți din 2002. S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru ”The Mexican”, un film în care joacă atât ea, cât și Brad Pitt.

Actrița, care înainte de această căsătorie a avut relații cu Kiefer Sutherland, Benjamin Bratt sau Matthew Perry, a mai fost măritată cu actorul Lyle Lovett, în perioada 1993 – 1995.

Vezi și ”Frumușica” Julia Roberts a împlinit 52 de ani! Cum s-a schimbat actrița de-a lungul anilor | GALERIE FOTO

Citește și: