Cei doi au mari probleme în mariaj, iar ultima picătură în pahar pare să fie gelozia lui Moder. Actrița și-a dorit cu orice preț ca partener în următorul său film să fie vechiul său prieten Dermot Mulroney, ceea ce soțului nu îi place deloc. Acesta a spus tranșant că nu e de acord, manifestându-și cu vârf și îndesat gelozia. Asta, chiar dacă Julia i-a amintit că Mulroney, de 54 de ani, e căsătorit și are și copii.

Numai că Julia a făcut lobby și presiuni, iar în cele din urmă s-a stabilit că Dermot Mulroney va juca în film, un thriller politic numit ”Homecoming”. Cei doi au mai jucat împreună și cu ani în urmă, în ”My Best Friend’s Wedding”, dar și în ”August: Osage County.

Potrivit apropiaților cuplului, soțul Juliei, cameraman, ”a ajuns la capătul răbdării”. Cei doi au multe alte probleme și se ceartă non-stop. Deja trăiesc vieți separate, mai spun apropiații cuplului.

”Ea vrea să controleze totul, au viziuni comune în ceea ce privește modul în care ar trebui să-și crească copiii, iar el își dorește să aibă propria carieră, să fie bărbatul în casă”, a declarat un apropiat al cuplului.

”În loc să se concentreze pe a-și repara căsnicia, Danny, cu un an mai mic decât soția sa, el având 49 de ani, s-a dedicat copiilor (gemenilor Hazel și Finn, de 13 ani, și lui Harry, de 10 ani), prietenilor și jobului. Mai mult, atunci când e acasă, stă peste drum de soția sa, într-o casă de oaspeți cumpărata în 2016. Distanța dintre ei crește continuu”, mai spune sursa.

În ceea ce privește divergențele legate de creșterea copiilor, Julia e un părinte super-protector, în timp ce Danny e mai relaxat, mai explică sursa.

Nesigur pe ralație

Tuturor acestor probleme li se adaugă și faptul că Danny e din ce în ce mai nesigur pe relație, mai ales după ce Julia l-a ridicat în slăvi pe Bear Grylls, dar și pe mai mulți sportivi.

Apoi, Danny are insecurități legate și de carieră, urând faptul că e văzut în primul rând ca ”soțul Juliei Roberts”. ”De multă vreme, Danny vede succesul Juliei ca pe propriul eșec. Are teama că nu e suficient de bun, iar faptul că ea controlează totul acasă face ca lucrurile să fie și mai rele”, mai arată sursa.

”Să te simți nesigur și competitiv cu partenerul nu e un mod de a trăi”, mai adaugă aceasta, dând de înțeles că divorțul e iminent.

Foto: NorthFoto

Vezi și Bombă! Julia Roberts divorțează pentru Richard Gere

Citește și: