Actrița de Oscar, în vârstă de 50 de ani, a fost pozată acasă la ea de un membru al familiei, în timp ce juca cărți cu o nepoată, Emma, de 27 de ani. Aceasta rămăsese peste noapte acasă la actriță. Era dimineață, tocmai luaseră micul dejun și jucau cărți. Fiind în propria casă, Julia nu era gătită. Avea părul strâns, ochelari și nu era machiată.

 

View this post on Instagram

 

Auntie Julia ❤️ @emmaroberts #emmaroberts #auntie

A post shared by Emma Roberts (@robertsemma) on

Mândră de mătușa sa, Emma a postat online fotografia și din acel moment s-a dezlănțuit iadul. Fanii au criticat-o pe vedetă pentru felul în care a ”îndrăznit” să arate. ”Numărul celor care s-au simțit obligați să vorbească despre cât de îngrozitor arătam în fotografie – că nu îmbătrânesc frumos, că arăt ca un bărbat, că cum de îndrăznesc să postez o fotografie când arăt în halul ăsta de îngrozitor”, s-a plâns Julia într-un interviu recent.

În comentariile postate, așa-zișii fani critică tot ce prind: de la cămașa ”prea mare”, ”oribilă”, până la ”gâtul prea lung” al actriței. Mai mult, sunt destui cei care spun că nici nu o recunosc pe Julia Roberts în această fotografie.

Iar cineva chiar îi sugerează Juliei să-și scoată vena de pe frunte.

”Arată perfect? Poate că ochii tăi nu sunt buni”, i se adresează un internaut altuia, caere laudă felul în care arată actrița.

Reacția actriței

”Sunt o femeie de 50 de ani și știu cine sunt și tot au fost rănite sentimentele mele”, a explicat actrița din ”Pretty Woman”, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Actrița a trecut peste criticile venite în mediul online, însă își face griji, pe bună dreptate, pentru copiii ei, văzând cât de crudă e lumea în acest mediu al Internetului, mai ales că aceștia nu au personalitatea formată și nici suficientă încredere în ei pentru a trece peste astfel de capcane.

De altfel, vedeta și-a făcut cont de socializare abia recent, și doar la insistențele soțului și copiilor ei.

”Am fost tristă că oamenii nu au putut vedea scopul acestei fotografii cu Emma, frumusețea acestui instantaneu, fericirea inocentă din această poză. Mă gândeam <>, a continuat vedeta, afirmând că abia acum înțelege cu adevărat pericolul pe care îl reprezintă rețelele de socializare.

Vezi și Veste neașteptă. Julia Roberts devine din nou mamă la 51 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii

Citește și: