53 de ani în care a făcut mai multe decât sperăm să facem noi într-o viață.

Julia a devenit cunoscută în anul 1990. ”Pretty woman” i-a adus celebritatea, confirmată apoi cu filme ca ”My Best Friend’s Wedding”, ”Notting Hill” sau ”Erin Brockovich”, care i-a adus și un Oscar. Tot acest din urmă film a sporit considerabil vânzarea de sutiene tip push-up, așa cum purta personajul ei în film.

Actrița nu a fost propulsată în carieră de nimeni, aceasta fiind rezultatul propriilor eforturi. La doar 23 de ani era deja cel mai bine plătită actriță din lume.

Tot Julia Roberts e actrița care a fost numită de cel mai multe ori ”cea mai frumoasă femeie din lume”.

Julia Roberts in 1991SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Rolul vieții sale e cel de mamă

Pe platoul de filmare l-a cunoscut și pe cel care avea să-i devină soț, Danny Moder, cel care i-a dăruit și trei copii.

De altfel, vorbind despre ea, Julia Roberts spune că, înainte de toate, este mamă și că acesta este ”rolul” vieții sale.

În 2004, aceasta i-a născut pe gemenii Phinnaeus și Hazel. Mezinul Henry a venit pe lume în 2007. ”Viața mea acasă îmi aduce fericirea supremă”, a declarat Julia, femeia care a fost declarată în mai multe rânduri ca având cel mai frumos surâs din lume. Dar de unde l-a moștenit? După cum se poate vedea în galeria de mai sus, fără nicio îndoială de la mama ei. E la fel de larg, la fel de perfect, doar că mai celebru.

Vezi și E incredibil cu cât a fost plătită Julia Roberts pentru un film în care a avut fix 251 de cuvinte de spus și în care nici nu s-a mișcat!

Citește și: