Anunțul a fost făcut de starul, în vârstă de 56 de ani,  pe contul ei de Twitter, precizând că beneficiază de sprijnul medicilor şi al familiei.

„O femeie din 8 luptă împotriva cancerului la sân. Azi, eu sunt una dintre ele. Vestea bună este că am cel mai grozav grup de susţinere, familia şi prietenii. Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, aşa că haideţi să luptăm împotriva tuturor tipurilor de cancer şi să facem îngrijirea medicală universală o realitate”, a scris actrița.

Louis-Dreyfus a primit diagnosticul la o zi după ce a câştigat cel de-al şaselea premiu Emmy, consecutiv, pentru rolul Selina Meyer din serialul HBO „Vicepreşedinta/ Veep”. Ea deține recordul pentru actrița care a  primit cele mai multe premii Emmy pentru un rol.

Citește și: Nu aveai cum să nu le iubești! Surorile Olsen, fetițele-minune ale Hollywood-ului, au cucerit publicul în anii ’90, dar azi sunt de nerecunoscut. Sunt milionare și au devenit femei de succes

A devenit celebră pentru rolul lui Elaine Benes din „Seinfeld”

Potrivit revistei Variety, la începutul acestei luni a fost anunţat că cel de-al şaptelea sezon al „Veep” va fi şi ultimul. Reprezentanții show-ului au anunțat că își vor adapta programul de producţie în funcţie de tratamentele ei, dacă este necesar.

„Dragostea şi sprijinul nostru merg spre Julia şi familia ei. Avem încredere că va trece cu bine de asta, cu tenacitatea ei obişnuită şi spiritul neînfricat, şi abia aşteptăm să se însănătoşească şi să revină la HBO pentru sezonul final din «Veep»”, se arată într-un comunicat transmis de HBO.

Julia Louis-Dreyfus a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolul lui Elaine Benes din „Seinfeld”, pentru care în anul 1994 a primit și  Globul  de Aur.

După tristul anunț,actrița  din „Familia Bundy”, Christina Applegate, care a suferit și ea de cancer la sân, i-a scris imediat oferindu-se să o ajute cu tot ce are nevoie.  Applegate  a suferit o dublă mastectomie în urmă cu aproape 10 ani, când a fost diagnosticată cu această cumplită boală.

Citește și: