În ultima vreme, Julia Chelaru, în vârstă de 45 de ani, nu mai afișează silueta pe care o avea pe vremea când cânta în trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. A luat în greutate și acest lucru se vede. Însă artista a afirmat că a decis să ia măsuri în acestă privință.

„Într-adevăr, lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme. Eu nu mai vreau să fiu slabă cum eram în Exotic. Recunosc că am mâncat cu bună știință”, a declarat Julia Chelaru la emisiunea ”Teo Show”.

Julia Chelaru a dezvăluit că se va lăsa pe mâna medicilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. „Vineri voi face o intervenție ca să scap de gușă. Voi face liposucție”, a afirmat cântăreața.

În plus, pentru a reveni la silueta de altădată, Julia Chelaru se va apuca din nou să facă sport.

„Am greșit undeva, mie îmi plăcea sportul, dar m-am lăsat pe tânjeală. Acum am descoperit un fel de a slăbi foarte ușor, se numește Walk with me. Stai în fața televizorului și preț de o jumătate de oră, o oră, alergi sau faci pași alert în casă, pe covor, desculță. E un fel de aerobic, transpiri mai rău decât ai alerga. Am scos și pâinea de tot din alimentație”, a mai declarat artista.

Vine nunta?

Julia trece printr-o perioadă liniștită, cu armonie în plan personal. Despărțită de Bogdan Jianu, care se va căsători cu gimnasta Cătălina Ponor, ea formează în prezent un cuplu cu un bărbat pe nume John.

„M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte”, declara solista în urmă cu ceva timp.

Vezi și Julia Jianu a ajuns de nerecunoscut după divorț. Artista a pierdut lupta cu kilogramele

Citește și:

Gabriel Cotabiță, efect neașteptat după ce a suferit de coronavirus: ”Nu-mi explic fenomenul”

INTERVIU EXCLUSIV Marius și Bianca Moga: ”Suntem suficient de diferiți încât să ne intrigăm şi să nu ne plictisim niciodată”