Julia a devenit celebră în anii 2000 când făcea furori în topurile muzicale românești. Ea a lansat multe hituri alături de colegele ei de trupe, însă ultimii ani nu prea a avut noroc. A divorțat în mare secret de soțul ei, Bogdan Jianu, în anul 2016, și viața ei s-a schimbat complet. Deși păreau un cuplu perfect și erau împreună de mulți ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

De atunci, Julia s-a schimbat total. Invitată, miercuri, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, artista și-a uimit fanii. Ea a pierdut lupta cu kilogramele și cu greu o mai recunoști.

Despărțirea de Bogdan Jianu se pare că a fost una destul de grea pentru artistă, care a suferit cumplit.

JULIA-JIANU-SI-BOGDAN-JIANUSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

La vremea respectivă, a mărturisit că a traversat și o depresie însă cu sprijinul celor din jur a reușit să meargă mai departe.

Julia Jianu a divorțat în mare secret în 2016

Julia nu și-a schimbat doar formele, ci și aspectul feței. Potrivit fanilor, artista a cam exagerat cu intervențiile la nivelul feței și și-a pus silicoane imense. Pare că și-a mărit și buzele și e evidentă și o modificare la nivelul pomeților.

Cu toate acestea, în urmă cu doi ani vedeta a avut curajul să își refacă viața spunând „da” unei noi relații, alături de  John, care are mică afacere de gastronomie.

Julia și fostul ei soț, Bogdan Jianu și-au spus adio în 2016. Ei nu au dorit să facă această despărțire publică. Mai mult, artista declara că a rămas în relații foarte bune cu Bogdan. Cu toate acestea, fostul ei soț și-a refăcut viața alături de gimnasta Cătălina Ponor. Cei doi par foarte îndrăgostiți și sunt deciși să meargă în fața altarului.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu.

Citește și:

Loredana Groza vrea să se mute din România. Unde vrea să se stabilească artista? „Este locul în care chiar simți că ești liber”

Cornelia Catanga s-a îngrășat 28 de kilograme în pandemie, de supărare!