La patru ani de la divorțul de impresarul Bogdan Jianu, Julia Chelaru a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi despre despărțirea de cel care i-a fost soț timp de nouă ani.

Dar cum au ajuns cei doi să fie împreună? „Bogdan m-a văzut la tv. Cântam piesa aia . I-a plăcut de mine și mi-a găsit numărul de telefon. M-a sunat, eram la Constanța atunci și ne-am întâlnit la restaurant. Mi-a zis omul  s-a îndrăgostit.

Bogdan a fost special. Mă curtau mulți bărbați atunci”, a dezvăluit Julia, la Pro TV.

Nu mai eram fericiți de ani buni”

Din păcate, însă, s-a ajuns la divorț. „Nu mai eram fericiți de ani buni, dar am continuat așa. El, în ultimii ani, a plecat la Târgoviște să-și împlinească visul lui, actorie, cascadorie, cai, lupii albi. Eu am rămas aici, în București, nu mă mai regăseam. Ne-am întâlnit acasă să vorbim. Am plâns ca doi copii când am decis să ne despărțim, ne-am ținut de mână.

A venit notarul a doua zi și asta a fost. În mașină mi-a zis să fiu cuminte să-mi găsesc un băiat bun! Nu vreau să intru în alte detalii din viața mea. Per total, o femeie din generația mea a cam închis ochii ca să nu rămână singură”, a mai spus solista.

Julia nu i-a purtat pică fostului ei soț nici după ce acesta s-a căsătorit, anul trecut, cu una dintre prietenele lor, gimnasta Cătălina Ponor.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea!

Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat.

Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

De trei ani, Julia Chelaru are o nouă relație. Este mai fericită ca oricând alături de noul ei iubit, John, și nu exclude o nouă căsătorie.

„John îmi dă încredere și toată acea susținere de care am eu nevoie. Mă lasă să mă desfășor cum sunt eu, cu bune și rele”, a dezvăluit solista.

Au-trecut-4-anid-e-la-divortSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

De ce a fost dată afară din trupa Exotic

Solista a vorbit cu lacrimi în ochi și despre despărțirea de trupa Exotic, pe care părăsit-o din motive de sănătate.

„Aveam un chist. Un doctor mi-a zis: te operez chiar dacă nu știu ce ai. 

Eu leșinam des. S-a pus problema atunci shimbării mele din trupa Exotic. M-a afectat pentru că am ținut foarte mult să fiu pe scenă”, a adăugat Julia în lacrimi.

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat în secret, în 2018, după o relație de 16 ani și nouă ani de căsnicie.

Vezi și Julia Chelaru: “Mie îmi place să fiu voluptuoasă. O femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri!”

Citește și:

Lorenzo Lazo e mai îndrăgostit ca oricând de noua iubită. Cine e femeia care l-a ajutat să treacă peste pierdera lui Edith Gonzalez?

Lucian Viziru e internat în spital de dinainte de Revelion. E suspect de infarct la numai 45 de ani