Julia Chelaru s-a căsătorit de tânără cu Bogdan Jianu, alături de care a stat 17 ani. Cei doi au ales, însă, să meargă pe drumuri separate, iar divorțul a fost unul răsunător. Între timp, cântăreața și-a refăcut viața și iubește din nou. Mai mult, va fi din nou mireasă, a anunțat chiar ea.

“Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune?

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare. Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, potrivit Fanatik.

Vrea nuntă la malul mării, cu manea la final

Julia Chelaru recunoaște că prima nuntă a fost mai mult pe gustul lui Bogdan Jianu și că nu i-a plăcut. Acum plănuiește să se mărite la malul mării, în stil american.

“La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos, pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final. Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică”, a continuat dezvăluirile cântăreața.

Va fi ceva mai pe natural, nu neapărat pompos”

Fosta componentă a trupei Exotic susține că nunta cu actualul partener nu va fi ieșită din comun, singurul ei obiectiv fiind să fie aproape de apă când va îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă.

“Categoric va fi o nuntă la malul mării și va fi ceva așa, mai pe natural, nu neapărat pompos. Eu am avut o nuntă pompoasă, cu mașină de epocă, nu spun că a fost gustul meu sută la sută, nu spus că mi-a displăcut, Doamne ferește! A fost pe gustul lui Jianu și foarte bine că a fost așa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac așa… un Rac vrea să fie aproape de malul mării, să simtă apa, să nu fie atâta încorsetare. Așa va fi!” a mai precizat Julia Chelaru.

Vezi și Julia Chelaru, schimbare radicală. Cum a reușit să slăbească?

Citește și:

Toto Cutugno are cancer metastatic de prostată

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Borcea: „Momentul în care a trebuit să aleg a fost crucial”. Cum a început, de fapt, povestea de iubire