A făcut furori în trupa Exotic, unde a cântat alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, iar mai apoi în trupa Sexxy. Ea atrăgea mereu toate privirile pentru silueta ei de invidiat, fiind mereu cea mai slabă din trupă, însă artista i-a șocat pe fani, la începutul anului, cu aparițiile ei la TV. Aceasta era de nerecunoscut, după ce a pierdut lupta cu kilogramele. Văzând că oamenii o critică pentru că și-a pierdut silueta de altă dată, Julia a luat măsuri.

„Într-adevăr, lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme. Eu nu mai vreau să fiu slabă cum eram în Exotic. Recunosc că am mâncat cu bună știință”, a declarat Julia Chelaru la emisiunea ”Teo Show”.

juliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Julia Chelaru, care a împlinit recent 46 de ani, a dezvăluit că se va lăsa pe mâna medicilor pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. ea și-a făcut liposucție la gușă.

Pentru a reveni la silueta de altădată, Julia Chelaru s-a apucat din nou de sport.

„Am greșit undeva, mie îmi plăcea sportul, dar m-am lăsat pe tânjeală. Acum am descoperit un mod de a slăbi foarte ușor, se numește Walk with me. Stai în fața televizorului și preț de o jumătate de oră, o oră, alergi sau faci pași alerți în casă, pe covor, desculță. E un fel de aerobic, transpiri mai rău decât ai alerga. Am scos și pâinea de tot din alimentație”, a mai declarat artista.

Artista s-a ținut de cuvânt și deja se văd rezultatele. Aceasta și-a recăpătat silueta în doar câteva luni și arată spectaculos. Mai mult, fanii au remarcat și ei schimbarea și au lăudat-o pentru felul în care arată acum.

„Splendida doamna!!”, „Cât esti de superba”, „Ce frumoasă ești!”, ”Wow ce frumoasă și ce frumusețe sexi și ce decolteu sexi și ce voce frumoasă ai”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Julia a devenit celebră în anii 2000 când făcea furori în topurile muzicale românești. Ea a lansat multe hituri alături de colegele ei de trupe, însă ultimii ani nu prea a avut noroc. A divorțat în mare secret de soțul ei, Bogdan Jianu, în anul 2016, și viața ei s-a schimbat complet. Deși păreau un cuplu perfect și erau împreună de mulți ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Despărțirea de Bogdan Jianu se pare că a fost una destul de grea pentru artistă, care a suferit cumplit.

La vremea respectivă, a mărturisit că a traversat și o depresie însă cu sprijinul celor din jur a reușit să meargă mai departe.

Julia nu și-a schimbat doar formele, ci și aspectul feței. Potrivit fanilor, artista a cam exagerat cu intervențiile la nivelul feței și și-a pus silicoane imense. Pare că și-a mărit și buzele și e evidentă și o modificare la nivelul pomeților.

Cu toate acestea, în urmă cu doi ani vedeta a avut curajul să își refacă viața spunând „da” unei noi relații, alături de John, care are mică afacere de gastronomie.

Julia și fostul ei soț, Bogdan Jianu și-au spus adio în 2016. Ei nu au dorit să facă această despărțire publică. Mai mult, artista declara că a rămas în relații foarte bune cu Bogdan. Cu toate acestea, fostul ei soț și-a refăcut viața alături de gimnasta Cătălina Ponor. Cei doi par foarte îndrăgostiți și sunt deciși să meargă în fața altarului.

„Este adevărat! Ne-am despărțit oficial de mai multă vreme, dar nu am vrut să ne punem pe tapet viața persoanală, întotdeauna, am fost discreți în această privință! Acum, fiecare merge pe drumul lui! Era inevitabil să nu se afle! Totuși, vă spun sincer, ne-am separat pe cale amiabilă și suntem în continuare în relații bune”, declara Bogdan Jianu.