Julia Chelaru a mărturisit pentru Click! că a avut parte de cea mai frumoasă perioadă în pandemie și că statul acasă a fost benefic pentru ea. Nu doar că a petrecut mai mult timp cu iubitul său, dar s-au bucurat împreună atât de gătit, cât și de activitățile zilnice pe care le-au făcut acasă în această perioadă, ceea ce i-a apropiat foarte mult ca și cuplu.

“Recunosc că mie mi-a priit perioada asta de pandemie. Am petrecut mai mult timp împreună cu iubitul meu și m-am bucurat de el. Am gătit mult împreună, am experimentat rețete noi.

Singurul lucru pe care cumva îl regret este că am renunțat la perioada în care făceam mai mult sport. Dar chiar și așa, dacă nu am făcut mișcare, nu înseamnă că m-a lăsat definitiv de lucrul acesta. De câteva zile, am descoperit un program nou, “Walk with me” (“Mergi cu mine”), și așa m-am gândit să lansez o provocare pe pagina mea de Instagram. Mi-am propus mie și fetelor care mă urmăresc să facem sport timp de o lună, cu acest program, dar și cu puțină dietă, să nu mai mâncăm excesiv seara, cum obișnuiam eu, iar după o lună de zile se vor vedea rezultatele. Pur și simplu facem sport cu zâmbetul pe buze, dar în fața televizorului.

În perioada aceasta, mersul la sală s-a mai diminuat din cauza pandemiei. Sunt multe fete cărora le e frică să se expună. La mine deja acest program de sport a început să dea randament și nu am început să îl fac de mult timp. În fiecare zi, câte o oră, o oră și jumătate, asta fac, “Walk with me”. Și deja se observă schimbări în jurul taliei. Mă simt bine, am un tonus bun, printr-un simplu mers mai alert”, a povestit Julia Chelaru.

„Când eram în trupa Sexxy mi se spunea că sunt anorexică”

“Eu, personal, nu îmi doresc să slăbesc extraordinar de mult. Mi-au spus mai mulți că nu mai arăt ca în trupa Sexxy. Nu vreau să fiu foarte slabă, pentru că pe mine nu mă avantajează asta la trăsăturile feței. Mie îmi place să fiu voluptuoasă, chiar dacă am pus câteva kilograme, asta e dorința mea!

La vârsta mea îmi place să fiu o persoană voluptuoasă, să am sâni, să am picioare, nu vreau să fiu vreo slăbănoagă trasă la față.

Când eram în trupa Sexxy mi se spunea că sunt anorexică. Mie îmi place să gătesc, sunt cu iubitul meu, gătim împreună, el vine seara de la job, ne place să stăm împreună, să bem un vin bun, să gătim ceva gustos, să ascultăm o muzică bună.

Eu împreună cu iubitul meu, John, am gătit lucruri pe care nu le-am mâncat în viața mea și consider că a mânca ceva bun face parte din bucuriile vieții. Nu trebuie să fim noi slabe pentru unul și pentru altul!

În viziunea mea o femeie sexy e cea cu sâni, cu fund, cu șolduri, cu puțină cărniță”, a mai adaugat Julia, care e mai îndrăgostită ca niciodată.

”Am făcut cea mai bună ciorbă de burtă și cele mai bune sarmale din viața mea

“Sunt fericită, sunt cu John, ne iubim, ne place să gătim împreună, ne înțelegem foarte bine! Înainte nu prea găteam. Pe timpul pandemiei s-a întâmplat să fac asta mai mult, știu să gătesc, dar nu făceam chestii complicate.

John mi-a gătit o perioadă multe mâncăruri gustoase, tot felul de spaghete și altele. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă mi-am dorit eu să fac ceva mai deosebit, să-i gătesc și eu lui, să îl surprind și, astfel, am făcut cea mai bună ciorbă de burtă și cele mai bune sarmale din viața mea, după cele ale mamei mele. Au fost foarte gustoase!

Mâncărurile astea ale noastre românești sunt calorice. Mi-am propus un alt stil de viață de acum încolo”, a mai declarat vedeta, care, iată, după divorț, este din nou fericită.

Vezi și Julia Chelaru ia măsuri: ”Lumea a remarcat că am mai pus câteva kilograme”. Nu intră la cură, ci la bisturiu. Ce operații va face artista

Citește și:

Dustin Diamond, Screech din „Salvaţi de clopoţel”, a murit la 44 de ani. A fost răpus de o boală cumplită

Iubita lui Florin Ristei a făcut senzație la Neatza cu Răzvan și Dani