Julia a devenit celebră alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu în 1999 în trupa Exotic. Însă, colaborarea lor n-a durat mult, pentru că Andreea a preferat să iasă din grup, dorindu-și să-și vadă de cariera muzicală pe cont propriu.

Astfel, Andreea Bănică a început să aibă succes cu noua ei trupă, Blondy, alături de Cristina Rus. În timp ce blonda se bucură de succes și acum pe scena muzicală, Julia s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o lungă perioadă de timp. Recent a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a veni în emisiunea lui de la Pro Tv să participe la ”Sosurile iuți” și a răspuns la provocarea de a spune care sunt defectele Andreei Bănică, la rubrica ”Sosurile iuți”.

Julia a dezvăluit că Andreea ar fi dat dovadă pe vremea când formau o trupă mai degrabă de egoism decât de generozitate, precum și de dorința de a ieși în evidență.

julia (3)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

”Prea ambițioasă. Când eram împreună, ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (în evidență, n.r.). Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și uneori tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a spus Julia Chelaru despre Andreea Bănică, precizând că toate cele enumerate de ea sunt și calități.

Andreea Bănică nu a fost deranjată de afirmațiile făcute de fosta ei colegă. Artista a preferat, însă, să nu discute prea mult despre acest subiect. Semn că, relația lor s-a deteriorat cu totul în urmă cu mulți ani.

”Foarte frumos, ce să zic… Nu vreau să dau nicio declarație pe acest subiect”, a spus artista pentru impact.ro.

De asemenea, Julia Chelaru a spus că pe vremea când era în trupa Exotic alături de Andreea Bănică și de Claudia Pătrășcanu a fost curtată de Adrian Mutu. Fostului fotbalist i-a plăcut de ea și a invitat-o în oraș.

”A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală. Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (cariera lui sportivă, n.r.). (…) Eram trei fete cucuiete (în trupa Exotic, n.r.). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, a spus Julia Chelaru, în emisiunea lui Măruță.

Puțini știu că Julia a divorțat în mare secret de soțul ei, Bogdan Jianu, în anul 2016, și viața ei s-a schimbat complet. Deși păreau un cuplu perfect și erau împreună de mulți ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea de Bogdan Jianu se pare că a fost una destul de grea pentru artistă, care a suferit cumplit.

La vremea respectivă, a mărturisit că a traversat și o depresie însă cu sprijinul celor din jur a reușit să meargă mai departe. Cu toate acestea, artista și-a pierdut silueta care a consacrat-o și a luat multe kilograme în plus. Julia nu și-a schimbat însă doar formele, ci și aspectul feței. Potrivit fanilor, artista a cam exagerat cu intervențiile la nivelul feței și și-a pus silicoane imense.

Cu toate acestea, în urmă cu doi ani vedeta a avut curajul să își refacă viața spunând „da” unei noi relații, alături de John, care are mică afacere de gastronomie.

Julia și fostul ei soț nu au dorit să facă această despărțire publică. Mai mult, artista declara că a rămas în relații foarte bune cu Bogdan. Cu toate acestea, fostul ei soț și-a refăcut viața alături de gimnasta Cătălina Ponor. Cei doi par foarte îndrăgostiți și sunt deciși să meargă în fața altarului.

De altfel, Julia a fost provocată în emisiune să spună, dintre Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Cătălina Ponor, pe cine ar împinge din barcă în Ocean pentru a se salva. „Cu Andreea și Claudia fac trupă, cântăm, facem un ban. Pe Cătălina nu o cunosc bine, o cunosc, dar nu atât de mult. Nu te supăra pe mine, Cătălina! Dar nu te-aș arunca nici pe tine, categoric! Fostul meu soț este iubitul Cătălinei Ponor. Eu n-am nimic cu Cătălina, Doamne ferește. În spirit de glumă o arunc, repet”, a mărturisit Julia Chelaru.

Citește și:

E despărțirea anului! Au doi copii minunați împreună și o relație de 7 ani, însă au ales să-și spună adio! Pandemia i-a înstrăinat

Adelina Pestrițu, mămică a doua oară? Anunțul făcut de brunetă