Cei doi au fost văzuți la cumpărături în Londra, zilele trecute, iar Phillipa, de 32 de ani, de profesie psiholog, radia toată.

actuala sotie a lui Jude LawSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În urmă cu câteva luni, actorul în vârstă de 47 de ani declara că e deschis ideii de a mai avea copii, chiar dacă era deja tata de cinci ori. ”Îmi place la nebunie (să fiu tată – n. red.), așa că de ce nu?”, spunea el, menționând că este îndrăgostit nebunește de actuala sa soție.

”Ideea de a avea mai mulți copii e absolut minunată. Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez mai bine decât în toată viața mea”, mai declara el atunci.

Cei doi, care au fost văzuți pentru prima oară împreună la un festival, în 2015, s-au căsătorit la trei luni după ce au anunțat logodna.

5 copii cu 3 femei

Law a mai fost căsătorit cu Sadie Frost până în 2003. Din mariaj au rezultat trei copii: Rafferty, de 23 de ani, Iris, de 19 ani, și Rudy, de 17 ani.

Actorul mai are doi copii din două relații: Sophia, de 10 ani, cu modelul Samantha Burke, și Ada, de 5 ani, cu cântăreața Catherine Harding. 

Vezi și Jude Law schimbă straiele papale cu un costum de baie. Imagini spectaculoase cu celebrul actor în primul trailer al serialului “The New Pope”

Citește și: