După producţia originală, în care au jucat Jude Law, Javier Cámara şi Silvio Orlando, regizorul Paolo Sorrentino a reluat atmosfera Vaticanului modern în „The New Pope”, al cărui prim trailer promite o combinaţie amuzantă de provocare şi modernism, în stilul tipic al regizorului Italian, potrivit Agerpres.

Imaginile prezintă o plajă cu nisip auriu, un cer albastru şi o mare liniştită din care îşi face apariţia Jude Law într-un sumar costum alb de baie, în timp ce actorul britanic, care l-a interpretat în prima parte a acestei producţii de televiziune pe fictivul papă american Pius al XIII-lea, se plimbă pe o plajă plină de femei tinere, care îl privesc cu dorinţă.

Urmează o succesiune de scene albe, albastre şi luminoase, ce contrastează cu apariţia lui John Malkovich, plimbându-se pe coridoarele întunecate ale Vaticanului, îmbrăcat în straie papale. Chipul său serios şi concentrat contrastează cu faţa zâmbitoare a lui Jude Law, care face cu ochiul spre camera de filmare.

 

După criticile bune primite de prima parte a acestei producţii, Paolo Sorrentino revine cu noi episoade în care vor apărea actorii îndrăgiţi de fanii serialului, precum Cécile de France, Ludivine Seigner şi Maurizio Lombardi, dar şi alţii protagonişti noi, printre care se numără Henry Goodman, Yuliya Snigir şi Massimo Ghini.

În „The New Pope” vor juca Sharon Stone şi cântăreţul Marilyn Manson, deşi personajele interpretate de cele două vedete nu sunt deocamdată cunoscute.