Actorul, în vârstă de 47 de ani, s-a afișat zilele trecute la o petrecere de alături de fotomodelul Audra Mari, care este cu 22 de ani mai tânără decât el. Cei doi au mai avut o idilă de scurtă durată în urmă cu doi ani, la câteva săptămâni după ce Josh a anunțat că s-a despărțit de Fergie.

Josh și Audra se pare că au reluat  relația de câteva luni, iar acum par mai îndrăgostiți ca oricând. Întreaga seară, ei au fost de nedespărțit la petrecere și au părut că se simt foarte bine unul în compania altuia.

Josh Duhamel si Fergie au divortat in noiembrie 2019SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Au stat nedespărțiți toată seara și au plecat împreună. Se cunosc foarte bine și au început să fie împreună din nou în urmă cu șapte luni. El e foarte fericit alături de ea”, a declarat o sursă pentru revista People.

Josh Duhamel s-a despărțit de cântăreața Fergie după o relație de 15 ani, pentru că el își mai dorește copii și artista nu. Cei doi au format un cuplu din 2004 și au împreună un fiu, în vârstă de 6 ani, Axl, dar au decis să-și spună Adio în urmă cu doi ani, divorțul lor fiind finalizat abia în noiembrie, anul trecut.

După despărțirea de Fergie, Duhamel declara că își dorește cât mai mulți copii. Într-un interviu, acesta spunea: ‘Nu mai am 30 de ani. Vreau să am mai mulți copii în anii care vin. Totul se rezumă la a găsi pe cineva suficient de tânără să aibă copii. Nu vreau să fac doar sex. Nu așa sunt eu. Încerc să găsesc o fată cu care să fiu și cu care să formez o familie’, a explicat acesta.

Josh se pare că și-a îndeplinit visul. Și-a luat o iubită, în vârstă de doar 25 de ani, ca să fie sigur că aceasta va putea să-I facă mulți copii.

Citește și: