Asumată, prezentatoarea știe că nu mai are 20 de ani. La 54 de ani, aceasta nu doar că a negat că apelează la astfel de trucuri de întinerire, dar chiar le-a arătat fanilor fotografie de dinainte și de după intervenție.

”La doar o înțepătură distanță” a scris ea pe Facebook, unde a postat și două fotografii, în care diferența e majoră la colțul ochiului, acolo unde se formează ridurile de expresie.

inainte-de-botoxSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Prietenă cu sala, Iuliana, mamă a unui băiat, deși nu e căsătorită, susține că nu are însă și alte intervenții. Recent, Iuliana Marciuc a dezvăluit cum se menține în formă, la 54 de ani.

Iuliana Marciuc a devenit o mare amatoare de sport, în ultimii ani. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că exercițiile fizice o ajută să se mențină în formă și că încearcă să facă sport de cel puțin trei ori pe săptămână.

Mai mult, sportul a ajutat-o să scape de 6 kilograme în doar 6 săptămâni, în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru a determinat-o să includă în stilul ei de viață mișcarea. 

„Am înțeles, mai ales în ultimii ani, cât de important este sportul, nu numai pentru sănătatea prezentului, ci mai ales pentru pregătirea viitorului. Observi că evit special cuvântul bătrânețe…

Programul pe care l-am ținut acum 3 ani – 6 kg în 6 săptămâni – nu numai că mi-a fost util, dar mi-a schimbat abordarea. Am început atunci un stil de viață sănătos, pe care-l continui și azi.

Datorită celor trei antrenamente săptămânale, am ajuns să mă simt ca într-un grup de prieteni. Deci trucul meu de frumusețe este sportul și naturalețea”, a declarat prezentatoarea TV pentru Fanatik.

Nu are intervenții estetice

În afară de injecțiile cu botox, care au efect temporar, pentru a scăpa de riduri, partenera lui Adrian Enache spune că nu are alte intervenții estetice.

„Nu am deloc intervenții chirurgicale, doar câteva ședințe de botox, care mă ajută să mai estompez din riduri”, a mai spus ea.

La ce metode a apelat Iuliana Marciuc pentru a rămâne însărcinată. Vedeta s-a luptat timp de 10 ani să fie mămică

Iuliana Marciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Enache de mai mulți ani. Deși nu sunt căsătoriți, cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împreună un băiat, în vârstă de 17 ani.

Recent, vedeta a fost invitată la Teo Show, acolo unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut până să devină mamă. Iuliana Marciuc a povestit că s-a luptat timp de zece ani să rămână însărcinată și a apelat la mai multe metode și tratamente.

Din fericire, în urmă cu 17 ani, vedeta a aflat că este însărcinată și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi pentru această binecuvântare.

„Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

Vezi și Se mai marita Iuliana Marciuc cu Adrian Enache? Ce spune vedeta

Citește și:

Adrian Enache l-a întâlnit pe Vladimir Putin: ”Îmi pare rău că bănuiesc că va intra în istorie ca și Adolf Hitler”

VIDEO Andreea Esca, dans nebunesc cu soțul, pe melodia „Domnișoară, domnișoară”. Vedeta PRO TV a purtat perucă de Barbie și a făcut show la Neversea