Invitați la emisiunea „Dimineața Blană” de la Pro FM, cei doi au făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul surprinzătoare. Solistul a povestit că relația lor a fost „foarte zbuciumată”, înainte de căsătorie.

Jorge a avut curajul să facă o dezvăluire în premieră. În timp ce avea o relație cu Ramona, aceasta l-a prins cu o altă femeie.

„Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins! De unde și melodia Nimeni nu-i perfect”, a recunoscut solistul.

Ramona a povestit că, într-o zi, a vrut să-i facă o surpriză. Când s-a apropiat însă de ușa apartamentului, a auzit voci necunoscute, dar a intrat în casă și l-a găsit pe actualul ei soț în living cu o femeie.

„Nu făceau nimic, stăteau de vorbă, nu începuse încă nimic, dar aveau șampanie, căpșuni”, a povestit Ramona în direct. A întrebat-o pe domnișoară cine e și ce caută la iubitul ei acasă, iar apoi a dat-o afară din casă.

„O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a spus Jorge, pentru ca soția lui să dezvăluie că a reușit să-i câștige încrederea: „A fost irezistibil”.

„Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează.

Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”, a recunoscut Ramona, care este mai în vârstă decât soțul ei. Cei doi au ajuns să formeze o familie frumoasă și unită, chiar dacă ambii au copii din relații anterioare.

Vezi și Cum arată, la 13 ani, fiica cea mică a lui Jorge. Karina a devenit o domnișoară superbă! Cum o descrie celebrul ei tată

Citește și:

Cât cântărește și ce înălțime are Iulia Albu. Ce mănâncă vedeta pentru a arăta așa: ”Pentru cartofi prăjiți am o zi specială”

Michelle Collins (59 de ani) a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mike (38 de ani). Cei doi formeză un cuplu de 10 ani