Cântărețul și prezentatorul TV, care mai are o fată, a declarat că el și soția lui au fost foarte emoționați pentru că micuțul i-a luat pe neașteptate, întrucât nașterea era programată abia pentru miercuri.

„Personalitate puternică, bebe mic. Ce atâtea scenarii şi programări? Când a vrut el, a venit. Şi a venit perfect sănătos, tras ca prin inel. Sunt extrem de fericit şi îi mulţumesc soţiei mele pentru băieţelul nostru care s-a nascut în noaptea asta. Să fiţi iubiţi!” a scris artistul pe pagina de facebook, în această dimineaţă, unde a postat și o imagine de la spital.

Cântărețul nu a plecat de la spital nici o secundă, ci a stat acolopentru a fi alături de soția lui, [n fiecare moment. El a precizat că astăzi va dezvălui și ce nume va primi băiețelul. George Papagheorghe şi Ramona Prodea sunt căsătoriţi din vara anului 2013, iar fiecare mai are câte un copil dintr-o relație anterioară. Fiica artistului, Karina, are opt ani,  iar cea a Ramonei, Ilinca, are 14.

Jorge s-a făcut remarcat în anul 2003 în urma emisiunii concurs Popstars, difuzată de Pro TV, la vremea respectivă, în anul 2002, fiind membru al trupei Cocktail, alături de Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman, și Teodora Vasu ,moment în care a și debutat. Trupa s-a destrămat la finele anului 2005.