Vedeta TV este tatăl unei fetițe pe care o are cu fosta soție și a unui băiețel pe care îl are cu actuala. Însă puțini știu că Jorge este tată și pentru Ilinca, fata din prima căsătorie a partenerei sale, Ramona Prodea. Jorge o tratează ca pe copilul lui și au o relație foarte apropiată. Drept dovadă stă și o imagine recentă postată de Jorge, alături de Ilinca, care este o tânără absolut superbă.

„Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis”, a scris Jorge în descrierea fotografiei, lăsând de înțeles că îşi va lua rolul de tată foarte în serios şi va fi atent la potențialii admiratori ai fiicei sale vitrege.

secretul-bine-ascunsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Tânăra, în vârstă de 19 ani, a moștenit frumusețea mamei ei. Ea visează să devină un vlogger cunoscut și are chiar şi un canal de youtube, unde postează tutoriale de machiaj și trucuri de frumusețe. Pe rețelele de socializare Ilinca pozează ca un adevărat fotomodel.

Jorge, pe numele real George Papagheorghe, și Ramona Prodea sunt căsătoriți de aproape opt ani și au împreună un băiețel, în vârstă de trei ani, iar fiecare mai are câte o fată din altă căsătorie. Karina (11) este fiica artistului din prima căsnicie, iar Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, însă cei trei se înțeleg de minune.

Citește și:

Adela Popescu a confirmat zvonurile: e însărcinată a treia oară: „Nu era programată”

Reacția fiicei Oanei Roman, după plecarea de acasă a lui Marius Elisei: „A fost greu”