„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.

Adică e o chestie de energie a familiei, e greu, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur? Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul.

Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: ‘Fă și tu ceva serios!’

Îmi cer scuze că spun asta, ăsta e adevărul, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul.”, a declarat Jorge, în podcastul lui Cătălin Măruță, explicând astfel în ce condiții a intervenit ruptura.

„Am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

Din cauza relației tensionate pe care o avea cu foștii socri, cântărețul a decis într-o zi să plece de acasă, pentru totdeauna.

„Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă. Ca să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.

Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu.

Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, de acasă, am pupat-o pe Karina. Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. Mă simțeam acaparat de familia ei. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea a vrut să vină, dar i-am zis că am nevoie de pauză. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.”, a declarat Jorge.

Fosta soție nu l-a lăsat pe artist să-și mai vadă copilul

Jorge a traversat și o perioadă foarte grea după divorț, fiind în pragul depresiei. Acest lucru s-a întâmplat doar din cauza faptului că nu și-a putut vedea copilul, spune acesta.

„Nu puteam să mă întâlnesc cu Karina. Mergeam, vorbeam cu ea seara, „Știi că mâine e weekend-ul meu”, sunam la ușă, nu răspundea nimeni, iar ea îmi spunea „Noi am hotărât să plecăm la munte cu Karina”, și pleca.

Am întrebat avocatul ce să fac, am chemat Poliția, au făcut proces verbal. După ce a înțeles că e nasol, nu a mai făcut asta.

Când mi-a spus că se mută cu Karina în America i-am spus, „ai binecuvântarea mea să plecați”. Eu atunci am simțit că dacă mă împotrivesc o să înrăutățesc lucrurile. I-am spus, „Singura condiție pe care o am e să vorbesc cu ea la telefon și să o vizitez de două ori pe an și ea să mai vină în România”.

Și când a ajuns în America, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i ia Karinei telefonul. Eu nu am putut să vorbesc cu ea o săptămână. Când am plecat în America să o văd, după 8 luni de zile, mi-a zis să aduc fata la 8 acasă. Atunci am înnebunit.”, își amintește Jorge, care între timp și-a făcut o nouă familie, la fel ca fosta sa soție.

Vezi și Jorge, prins de soție cu altă femeie: ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”. Ce s-a întâmplat apoi

Citește și:

Cum arată astăzi Olivia Hussey, interpreta Fecioarei Maria în filmul ”Iisus din Nazaret”! Au trecut 45 de ani, iar actrița a ajuns de nerecunoscut

Cum și-a sărbătorit iubita Răzvan Simion? Iată ce surpriză i-a pregătit de ziua ei