George Papagheorghe, alias Jorge, a ales peisajele de vis, confortul și familia completă pentru a petrece un sejur perfect. Alături de artist au fost fetița lui din prima căsătorie, Karina, mama lui, dar și Ramona, soția lui, împreună cu fiica sa din mariajul pe care l-a avut anterior.

“Este deja al 4-lea an când mergem în Antalya în formula magică: noi, fetele și mama mea. Aș putea spune că este vacanța ideală, pentru că petrecem mai mult timp împreună”, spune Jorge.

Credit foto: arhiva personală

Cât privește locația aleasă, artistul este destul de conservator. Dar are și motive să fie așa. “Am ales exact aceeași locație ca și anul trecut, nu din obișnuință, ci datorită spațiului și serviciilor. Ne-am distrat parcă mai mult ca niciodată. În fiecare zi abia așteptam să mă dau pe tobogane cu fetele. A fost de vis!”, încheie el.

Cu grijă la forma fizică

Și chiar dacă Turcia tentează orice vizitator cu specialitățile culinare, Jorge a fost atent la alimentație, mai ales că de la începutul acestui an a decis să apeleze la ajutorul unui antrenor de fitness personal, schimbându-și în același timp și regimul alimentar: respectă trei mese pe zi, cu două mici gustări între ele, și a renunțat la dulciuri.

Credit foto: arhiva personală

Credit foto: arhiva personală