Chiar dacă fanii îi spun că nu are nevoie să slăbească, Jojo se vede cu alți ochi. Actrița a decis să dea jos câteva kilograme și s-a apuca de dietă. A ales una despre care știe sigură că funționează, respectiv dieta colegei sale de breaslă, Monica Anghel.

vedeta are doua nasteri si 39 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița a destăinuit, pe rețelele de socializare, că urmează dieta hiposodată (în care nu consumă deloc sare) deja de câteva zile. Până acum a consumat numai orez, apoi numai legume, apoi fructe, după cum arată ea într-o postare pe Facebook.

„Pentru că ştiu că va place să va spun ce gătesc şi mai ales ce mănânc, azi va prezint prânzul meu: ficăţei şi salată de valeriana şi rucola. Am început recent să ţin şi eu dietă prietenei mele Monica Anghel , surioara mea, care m-a convins că pot să pierd mai simplu kilogramele dacă nu mănânc sare. Şi a avut dreptate! Azi sunt pe ficatiei! Vezi, Moni, ce cuminte sunt?”, a scris Jojo pe rețeaua de socializare.

Ce se mănâncă în dieta Monicăi Anghel

Adevărul este că dietă hiposodata funcţionează foarte bine! Eu una m-am convins că acele kilograme în plus de care mă tot chinui să scap de la naşterea Zorei sunt de fapt retenţie de apă.

Având in vedere că nu mi-am petrecut nicio zi fără sare până acum, nu a fost simplu, mai ales după primele şapte zile. Însă acum am început să mă obişnuiesc! Se pare că papilele noastre gustative chiar pot fi reinventate.

Va mai povestesc după ceva vreme ce şi cum. Până acum am mâncat 3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile fructe. Fără sare. Fără nimic altceva. Şi am început acum să mănânc proteine cu salată. Ce ziceţi? Va tentează? Pentru mai multe sfaturi puteţi intra pe profilul Monicăi, @monikanghel. Ea ştie cel mai bine ce şi cum!”, a spus vedeta în vârstă de 39 de ani, cu două nașteri la activ, dar care nu au lăsat ”urme” pe trupul ei.

Vezi și Alina Pușcaș a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, iar fanii au luat foc: ”Cum să recomanzi așa dietă?! Doamne ferește!”

Citește și: