Cătălina Grama, alias Jojo,  a postat astăzi un mesaj emoționant perețelele de socializare, în care îi face o adevărată declarație de dragoste lui Paul Ipate, alături de o imagine cu cei doi. Aceasta mărturisește că soțul ei o ajută să meargă înainte și e un adevărat sprijin pentru ea în aceste clipe grele și a scris câteva rânduri emoționante, adresate soțului ei.

 

“El e umărul pe care plâng și stâncă mea neclintită atunci când trec prin perioade grele. Chiar și atunci când îmi fuge pământul de sub picioare Paul Ipate e lângă mine să îmi spună că o să fie bine. E soarele meu în zilele întunecate și farul meu când e furtună. Datorită lui m-am putut urca din nou pe scenă în această perioadă sensibilă din viața mea și datorită iubirii și înțelegerii lui, o să pot să joc primul nostru spectacol în doi, la final de săptămâna. Te iubesc, Paul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine mai ales acum, dintre toate perioadele grele din viață mea. Îți mulțumesc că ești în fiecare secundă alinarea mea”, a scris Jojo pe contul ei oficial de Facebook.

Jojo era foarte apropiată de bunica ei

Actrița din serialul ”Liber ca pasărea cerului”, trece prin momente dificile. Ea a anunțat tot pe rețelele de socializare că bunica ei s-a stins după o lungă boală.

”Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmplă ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea. Eu știu că mamaie ne vede chiar acum, și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim. În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă. I-am zis că Dumnezeu e mare, și că ea va merge în lumina și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găși odihnă. Dumnezeu e mare, Dumnezeu e bun, și tu ai fost un om bun și ești un spirit bun mamaie! Vei merge în lumina și te vei întâlni cu entități de lumină, cu îngerii. Iar noi te iubim toți și ne gândim în fiecare clipă la ține. O să-ți spun ce ti-am spus zilnic: gândește-te la Ceahlău, gândește-te la ogorul de sus de la străbunica, la cireșul din spatele ogorului, la cum culegeam noi gălbenele pentru ceai și mă învățai să fac coronițe. La Toaca și Panaghia care ne priveau dintre nori și la tot ce e mai frumos în viață: norii de pe cer, trandafirii de dulceață, nucul din grădina de la tanti. Tu o să le veghezi pe toate mamaie, și pe noi! Odihnește-te în pace! Îți mulțumim că ne-ai iubit și ne-ai crescut pe toți!”, a scris actrița pe Facebook.

Citește și: