Pe 11 iulie, Jojo, Paul și Zora s-au îmbarcat pe un vas de croazieră din Civitavecchia, un oraș port lângă Roma. Actrița a anunțat că fiul ei, Achim, nu îi poate însoți, așa că au fost în prima vacanță în această formulă. „Gata pentru zborul către vacanța noastră speciala! Achim e plecat într-o vacanță cu băieții așa că noi mergem în prima vacanță în trei cu Zora. Sunt convinsă că o să fie o experiență faină pentru ea, pentru că împreună cu Achim am tot fost plecați în trei când Zori era prea mititică. Când ai atenția totală a părinților, lumea e a ta!”, a scris Jojo, pe Facebook.

Jojo și Paul Ipate, 7 zile pe un vas de croazieră

Timp de o săptămâmă au vizitat 6 orașe superbe: Marseille, Franta – Napoli, Italia – Palma de Mallorca, Spania – Roma (Civitavecchia), Italia – Savona, Italia – Valencia, Spania. Pozele publicate de Jojo pe rețelele sociale sunt cu adevărat spectaculoase. Mai mult, actrița a ținut și un fel de jurnal de călătorie, extrem de util celor care doresc să copieze această experiență. O astfel de croazieră pornește de la 600 de euro de persoană, loc în cabina dubla interioară, fără taxele portuare, guvernamentale și taxa hotelieră.

vacanta-jojo-si-paul-ipate-croaziera-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 31

Pe 13 iulie, Jojo și Paul au aniversat 8 ani de relație și au avut parte de surprize pe vasul de croazieră: cină romantică, șampanie, căpșuni în ciocolată, trandafiri. „Azi, maine, pentru totdeauna! La multi ani nouă! Cause all of me, loves all of you”, i-a urat Jojo bărbatului cu care și-a refăcut viața după divorț.

Citește și: Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru tatăl fetiței sale, pe care, totuși, nu-l ia de soț: ”Eram ușor pierdută…”

Citește și: Cum procedează Jojo și soțul ei când au nervi: ”Noi avem un cod”. Totuși, de ce nu se căsătoresc