Sâmbătă, 5 august, actorii Cătălina Grama, alias Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) au devenit o familie și în acte, după o relație de 9 ani. Toată lumea i-a stresat cu întrebarea „pe când nunta?” și iată că au făcut-o și pe asta. Dar au făcut-o în stilul lor, discret, fără tam-tam, departe de casă, într-un loc romantic, „inventat” parcă pentru cununii.

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, Italia, apelând la serviciile unui wedding planner local, care a organizat totul superb. Imaginile publicate pe rețelele sociale nu mai au nevoie de nici o prezentare. Decorul a fost pe cât de simplu, pe atât de feeric.

nunta-jojo-paul-ipate-3-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Jojo și Paul Ipate, cununie feerică în Puglia

Cununia s-a desfășurat în aer liber, sub o cupolă de flori albe, mirii au fost îmbrăcați în alb, la fel și cei doi copii, Zora și Achim. Felicitările, masa și dansul s-au desfășurat într-un local din Taranto, provincie din regiunea Puglia. Muzica italiană, mâncarea locală, bucuria invitaților și fericirea celor doi soți au fost principalele ingrediente de la cununia familiei Ipate.

„That’s amore! Și am zis DA. Te iubesc, Paul, până la cer și după! Ti amo. #cununiacivila”, a scris Jojo pe Instagram, în dreptul acestor poze superbe. Ea a purtat două rochii, una tip sirenă, cu mâneci din dantelă, și una amplă, cu corset și mănuși.

cununie-jojo1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, celebrați pe 13 iulie, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017. În urmă cu trei ani, cei doi s-au mutat în casă nouă, într-o vilă cochetă din Otopeni, pe care au amenajat-o superb.

Citește și: Dieta lui Jojo. Actrița a renunțat complet la două alimente: „Eu din ianuarie nu mai mănânc…”

Citește și: Jojo și Paul Ipate, apariție de senzație la starea civilă: „Zi cu iubire și lumină în familia noastră! Frățiorul meu scump și drag s-a însurat”

Citește și: VIDEO Acasă la Jojo și Paul Ipate. Turul complet al vilei din Otopeni: „E clar că e o casă locuită de către niște artiști”. Detaliul inedit din dormitor

Citește și: Jojo și Paul Ipate, vacanță incredibilă cu fiica lor, pe „oraș plutitor”. 30 de poze spectaculoase