Jojo (Cătălina Grama) a publicat pe Instagram câteva imagini de la Primăria Sectorului 3, unde a avut loc un eveniment emoționant pentru ea: fratele ei s-a căsătorit. „Zi cu iubire și lumină în familia noastră! Frățiorul meu scump și drag s-a însurat cu cea mai minunată femeie! Vă iubim și vă dorim casă de piatră, fericire, iubire, abundență, veselie, întelegere și tot ce vă doriți voi!”, a scris Jojo în dreptul imaginilor.

Jojo și Paul Ipate, apariție de senzație la starea civilă

Fratele actriței, Dan Silviu, și aleasa lui, Maria, au arătat senzațional în ziua în care au devenit o familie cu acte. Cumnata lui Jojo a purtat o rochiță pe cât de simplă, pe atât de frumoasă, o cordeluță, sandale și un buchet din lămâiță. Partenerul ei a fost relaxat, în cămașă, pantaloni casual și pantofi sport.

Deși mulți așteaptă momentul ca Jojo și Paul Ipate să ajungă la starea civilă, după 8 ani de relație, iată că aceștia nu se grăbesc să facă acest pas. Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

jojo-paul-ipate-frate-jojo-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Jojo și Paul Ipate s-au mutat în casă nouă

Jojo și Paul Ipate au aniversat 8 ani de relație pe 13 iulie. În urmă cu doi ani, cuplul și-a amenajat o casă de vis, în Otopeni. Se vede cu ochiul liber că vila poartă amprenta unor artiști boemi așa ca ei, însă Paul susține că amenajarea e doar meritul Cătălinei.

Jojo admite că interiorul poate trăda imediat faptul că acolo locuiesc doi artiști. „Nu știu dacă există vreun element în casa noastră care i-ar arăta unui necunoscut că a intrat într-o casă locuită de actori. Avem în biblioteca din living un raft întreg de cărți de specialitate: de metodă de actorie, de cum să scrii un scenariu și așa mai departe. Însă nu mi dau seama dacă ar fi un alt element. Dar arată mai artsy, adică e clar că e o casă locuită de către niște artiști, dar nu știu dacă și-ar da seama că e locuită de actori”, a declarat Jojo pentru „Libertatea pentru femei”.

Citește și: VIDEO Acasă la Jojo și Paul Ipate. Turul complet al vilei din Otopeni, în care s-au mutat acum doi ani: „E clar că e o casă locuită de către niște artiști”. Detaliul inedit din dormitor

Citește și: Jojo și Paul Ipate, vacanță incredibilă cu fiica lor, pe „oraș plutitor”. 30 de poze spectaculoase