Într-o postare pe Facebook, actrița a dezvăluit că se temea mai ales pentru cei doi copii ai ei.

Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt deja internaţi la Spitalul „Matei Balş” din Capitală deoarece au fost infectaţi cu coronavirus. Şi Jojo, colega lor de platou, a intrat în contact cu ei şi a fost nevoită să facă testul pentru coronavirus.

Din fericire, rezultatul testului a fost negativ: „Zilele acestea am trăit emoţii mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii, cât şi pentru noi, că testul meu Covid a ieşit negativ. Cu răbdare şi credinţă însă, o să depăşim împreună şi perioada această.

Le doresc multă sănătate tuturor colegilor şi prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipa foarte faină şi in sezonul asta şi suntem uniţi. Cu siguranţă totul va fi bine”.

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a anunțat că a fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct cu Marcel Pavel. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Vezi și Adevărul despre vedetele infectate cu Coronavirus. Andrei Ștefănescu și Cosmin Seleși ies la rampă cu declarații

Citește și: