Chiar Jojo a anunțat pe rețelele de socializare că nu se simte deloc bine și că a făcut deja mai multe investigații. Veștile nu sunt bune, dar, cel puțin momentan, nu pare să fie vorba despre ceva foarte grav.

„Sunt zece zile în repaos cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflamație destul de mare. Nu trebuie nimic operat.

Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat”, a scris ea pe rețelele de socializare.

De atunci s-au făcut șapte zile, o săptămână de repaos forțat, iar durerile încă nu au trecut. Fanii chiar i-au sugerat mai multe medicamente care să-i îmbunătățească starea.

”M-am apucat serios de tratament pentru spate. Vreau să ies cât mai repede din repaosul ăsta. Injecțiile ajută mult și sper că după câteva zile să fiu bine.”, a mai scris vedeta, mamă a doi copii.

Vezi și Biata de ea! Ea e cântăreața de numai 28 de ani, care a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord

Citește și:

Stela Enache a împlinit 70 de ani și e neschimbată! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg

După probabil cea mai toxică relație din viața sa, când a trecut pe lângă moarte, Daniela Crudu vorbește despre căsătorie