După un sejur în Grecia şi o călătorie în Deltă, Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii ai lor au ajuns din nou în Skiatos.

“O rapsodie albastră chiar şi înainte de apus…. Mama m-a întrebat dacă aş putea sta aici săptămâni în şir fără să mă plictisesc. E un loc de care m-am îndragostit iremediabil… Un loc unde mă simt liniştită şi creativă şi unde da, aş putea sta mult”, povesteşte actriţa pe rețelele de socialiare.

Jojo-isi-petrece-vacamta-in-GreciaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Chiar dacă e vacanță, familia se scoală cu noaptea în cap, pentru a profita din plin de ce le oferă colțul de rai în care se află. “Azi ne-a trezit Zori dimineaţa devreme, pe la 7. Nu ne pare rău pentru că vrem să mergem la plaja Kehria, care e un pic mai departe. Este acea plajă cu apusuri superbe de soare. E fain că prindem primele raze de soare ale dimineţii.

Nu există sentiment mai plin şi mai plăcut decât acela de libertate. Să găseşti un loc unde nu contează cum te numeşti, de unde vii şi alte lucruri atât de importante în lumea “reală.” Aş vrea să am privilegiul să evadez cât mai des. Să ajung cât mai mult la câte un capăt de lume, unde timpul stă în loc şi valorile sunt măsurate în scoici, fire de nisip, raze de soare şi nori.

Esenţa mea e simplă. Am crescut înconjurată de lucruri simple, cu adevărat preţioase şi cu multă iubire. Vreau să mă îmbrac într-un val şi să-mi las gândurile să plutească în larg. Să plutesc pe o aripă de vânt şi să desenez un zâmbet, ca un curcubeu pe toată întinderea cerului.

Să molipsesc o lume întreagă cu bucuria pe care o simt când construiesc un castel de nisip cu copiii mei. Să fiu regină peste albastru şi tonuri de turcoaz într-un regat de libertate pură. Să fiu prietenă cu pescăruşii şi să îmi rostogolesc hohotele de ras peste valuri. Un regat de libertate. Al tău, al meu, al nostru. O zi poate dura cât o viaţă dacă ştii să te bucuri de fiecare clipă”, mai scrie visătoare actrița pe Instagram, acolo unde a postat și mai multe fotografii în costum de baie.

Chiar dacă abia a ieșit din perioada de izolare, în care cei mai mulți au pus câte kilograme, Jojo arată excelent, semn că nu a făcut deloc excese în această perioadă. La cei 39 de ani ai săi, vedeta arată și se simte excelent.

Vezi și Deși n-are probleme cu greutatea, Jojo a intrat la cură e slăbire. Ține dieta Monicăi Anghel. Uite în ce constă

Citește și:

8 motive pentru care Jason Momoa este cel mai bun bărbat din lume

Este însărcinată. După ce s-a chinuit timp de 8 ani, vedeta își va împlini, în sfârșit, visul de a deveni mămică